Ahoj, to je zvláštní s tou teplotou...nevím sama, co si o tom myslet. Škoda, že těhotenský test byl negativní, jinak by to bylo jasné. Taky mě napadlo, že v případě těhotenství by Ti měla teplota dále stoupat výš, což se u Tebe nestalo...tak vážně nevím. Kéž by to byla vyjímka! Tolik bych Ti to přála!
Já mám tento měsíc pauzu - manžel je od neděle pryč. Přijede až v pátek. Ovulace zatím neproběhla, ale tuším ji každou chvíli. Mám dnes 16. den cyklu, teplota v pochvě stále 37 stupňů, včera však kvalitní tažný bílek a čípek vysoko otevřený a měkký. OVU tuším zítra (i minule jsem ji měla 17. den), takže je to ztracené - možná jsem si od manžela měla vzít nějaké to sperma a uschovat si ho v ledničce :o)) Jasně, to je blbost, ale už mám kolikrát takový vyšinutý nápady, jen aby se zadařilo...ale co, aspoň budu na to léto hubená :)
Každopádně je zajímavá ta Tvoje včerejší nevolnost. Nejlepší bude počkat, jak sama říkáš. Aspoň týden. Buď teplota klesne nebo začne stoupat. Těhotenský test se mohl zmýlit taky, ale nechci Ti dělat plané naděje. Budeme čekat a uvidíme. Rozhodně si moc přeju, aby Ti to vyšlo! Takže vyčkávejme a pak si napíšeme. Ať se Ti daří a děj vědět o dalších změnách! Držím všecky pěstínky!! Zatím pa, Iv*
Předchozí