| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Milá Johano,
nedávno jsem se vrátila z Vyškovské nemocnice a mám stejnou diagnózu jako ty - endometriozu. Taky mě operovali - vlastně jsem byla pod laparoskopem dvakrát a řeknu ti, že jsem byla mile překvapená přístupem sestřiček i lékařů. Tu první narkózu jsem zvládla líp a chodila jsem pár hodin po operaci - tak to má být, jestli sis důsledně pročetla ty "papíry" co ti dávali podepsat před zákrokem, musela ses dočíst, že je to z určitých důvodů, proč to dělají (samozřejmě kvůli našemu dobru). Ovšem druhou jsem moc nezvládla a možná právě proto se sestřičky sice snažily, ale ten den jsem nebyla schopná vstát. Nikdo mě nenutil, což oceňuji. Je možná také rozdíl v tom, že jsem ležela dole na gynekologii, ne na šestinedělí, nevím. Každopádně i mě se stalo to co tobě - léky a informace. Víš, mě se honily hlavou spousty dotazů (tobě asi taky), přece jen pro laika je složitější pochopit, co jej čeká a v té souvislosti se správně rozhodnout o své budoucnosti. Mrzí mě, že se cítíš ochuzena o informace. Já jsem si prostě našla chvilku a lékaře i sestry o ně požádala, vždy mi je ochotně podali. Na druhou stranu je naprosto chápu, jsou neskutečně vytížení, takže řeknou pacientkám základ a pokud se dál nezajímáš, mají pocit, že je všechno jasné. Btw. jednám ve svém oboru naprosto stejně. Nechci, aby jsi měla pocit, že se jich nějak zastávám, je to prosté: já byla nadmíru spokojená a to připouštím, že když mě moje gynekoložka posílala do Vyškova, tak jsem reagovala, že TAM mě tedy nedostane... :-D Přesvědčila mě a jsem jí vděčná! Starali se o mě i ostatní pacientky moc hezky (a jak jsem za těch několik týdnů mohla poznat, jejich vystupování se neměnilo i v době, kdy se jejich řady ztenčily o nemocné a kapacita oddělení byla využita na 100 % - možná i více :-)). Byla jsem příjemně překvapená i z jejich snahy najít optimální další léčbu pro moji osobu. Jejich přístup považuji za vysoce profesionální, jejich pracovní nasazení za obdivuhodné a jsem ráda, že jsem nakonec skončila tady...
Přeju ti hodně zdraví a štěstí. Doufám, že vytoužené miminko na sebe nedá dlouho čekat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.