| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenství a pracovní právo

Ahojky, jsem v 5. měsíci a pracuji jako prodavačka. Práci stále zvládám, i když dělám krátký/dlouhý týden. Jen jsem domluvená se zaměstnavatelem na Vánoce, kdy chci dělat klasickou prac. dobu a ne ty příšerné přesčasy, které by mne čekaly (klasicky je u nás kolem Vánoc otevřeno denně 9 - 24 h). Mám ale velký problém - od okamžiku, kdy se zaměstnavatel dozvěděl, že jsem těhotná, nedává mi žádné prémie!!! Pracuji stále stejně kvalitně jako před těhotenstvím! Je bohužel problém, že ve smlouvě máme všechny 9800 hrubého a prémie zaměstnavatel dává "navíc", ale procházejí výplatní páskou a všechny mé kolegyně je mají. To je mé těhotenství handicap? Jsem pro ně neperspektivní? Vzteky se mi vaří krev v těle, vždyť je to diskriminace no né???? Jsem v hrozným stresu, cítím se podvedená, ponížená, cítím bezmocnost. Mám jít na rizikové, kde budu mít ještě méně než v práci bez prémií?? Peníze potřebujeme s přítelem jako sůl. Ale stresovat se v práci dál, tak nevím, jestli neublížím miminku. Může mi vůbec dát doktor z psychických důvodů rizikové? A když ano, zavře mne doma se 4 h vycházkami jako nemocnou? Myslím, že v tomto případě, pokud by mi rizikovku dal, tak bych mohla mít vycházky celodenní...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.