| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsm edoma z dovči, bylo to supéééééééééééééér.

Tak jdu na ty fotky.
Byli jsme v kempu v chatičce, která byla supr vybavená. Měla tři ložnice, kuchyńku, jídelnu,velkou koupelnu a posezení venku. První den byl kop docela plný, ale pak už jsme tam byli jen asi tři rodiny. Takže supr klídeček a soukromí.
Hned za chatičkou jsme měli písek a menší kulatý bazén. Vzadu v kempu byl velký bazén, občerstvení a lehátka. Ještě tam byla resaurace a plno klouzaček a houpaček a posezení. Počasí bylo naprosto luxusní a tak jsme si supr užívali. No však se nám ani nechtělo domů a tak jsme si to o den prodloužili, Víc už to nešlo, protože Petr musel do práce:-(

První rozkoukávání po kempu. Fotečka od bazénu:

Pivečková pohoda:-D

Večerní koupáníčkoR^

Děti spávali všechny v jedné ložnici,... to bylo něco;)

Výlet do Rožnova pod Radhoštěm do skanzenu:

Hned pár metrů od vchodu do skanzenu je supr obr hřiště. Je tam snad tisíc atrakcí pro dětičky i rodiče a supr restaurace. Děti si poběhali a najedli se. Já chtěla zkusit tu kouly, ale byla jsme po obědě, tak jsme to raději nechala:-©;)

Pak jsme si udělali výlet na Radegast. Nádherná vyhlídka, supr výšlap, jen nahoře nám začalo foukat a pršet a teplota šla jen lehce nad 10 stupńů a tak jsme raději prchali dolů~k~

Tady tuhle činnost ( begbiš) a ještě karty jsme provozovali snad pořád;)

Malému jsme doma zapoměli motorku a protože tam byl všude supr terén, tak jsme hned letěli do obchodu koupit novou~k~~k~~k~ A byl pak od něj svatý klid~k~

A zde MOJE!!! večerní siesta. Tohle už jsem nezažila, co se malý narodil. Ono to ani nejde číst si v posteli, když tam malý ještě spí~k~

A zde pár snímečků z Luhačovické přehrady a z projíždky na šlapadlech:

A zde procházka u zámku v Bojkovicích:

Výlet do ZOO Lešná:

S dětmi jsme byli na nedalekém ranči na koních. Bylo to supr, děti se pěkně povozili:

A te´d pár pohodových foteček:

A takhle to dopadlo, když se mača pokazil;)

A ještě pár koupacích fotek z bazénu v kempu a od Všeminské přehrady:

A z téhle věže jsem si chtěla skočit. Bohužel měli dva dny zavřeno a mě to nevyšlo :-)

A na cestě domů jsme se stavili u termálních lázní v Kostelci. Bylo to supr, voda skoro 30 stupńů a mírně slaná. Naprostá pohodička:

Tak to je vše a teď už dám minimálně na rok pokoj ;)~j~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.