Tak jsm edoma z dovči, bylo to supéééééééééééééér.
Tak jdu na ty fotky.
Byli jsme v kempu v chatičce, která byla supr vybavená. Měla tři ložnice, kuchyńku, jídelnu,velkou koupelnu a posezení venku. První den byl kop docela plný, ale pak už jsme tam byli jen asi tři rodiny. Takže supr klídeček a soukromí.
Hned za chatičkou jsme měli písek a menší kulatý bazén. Vzadu v kempu byl velký bazén, občerstvení a lehátka. Ještě tam byla resaurace a plno klouzaček a houpaček a posezení. Počasí bylo naprosto luxusní a tak jsme si supr užívali. No však se nám ani nechtělo domů a tak jsme si to o den prodloužili, Víc už to nešlo, protože Petr musel do práce:-(
První rozkoukávání po kempu. Fotečka od bazénu:
Pivečková pohoda
Večerní koupáníčko
Děti spávali všechny v jedné ložnici,... to bylo něco
Výlet do Rožnova pod Radhoštěm do skanzenu:
Hned pár metrů od vchodu do skanzenu je supr obr hřiště. Je tam snad tisíc atrakcí pro dětičky i rodiče a supr restaurace. Děti si poběhali a najedli se. Já chtěla zkusit tu kouly, ale byla jsme po obědě, tak jsme to raději nechala
Pak jsme si udělali výlet na Radegast. Nádherná vyhlídka, supr výšlap, jen nahoře nám začalo foukat a pršet a teplota šla jen lehce nad 10 stupńů a tak jsme raději prchali dolů
Tady tuhle činnost ( begbiš) a ještě karty jsme provozovali snad pořád
Malému jsme doma zapoměli motorku a protože tam byl všude supr terén, tak jsme hned letěli do obchodu koupit novou
A byl pak od něj svatý klid
A zde MOJE!!! večerní siesta. Tohle už jsem nezažila, co se malý narodil. Ono to ani nejde číst si v posteli, když tam malý ještě spí
A zde pár snímečků z Luhačovické přehrady a z projíždky na šlapadlech:
A zde procházka u zámku v Bojkovicích:
Výlet do ZOO Lešná:
S dětmi jsme byli na nedalekém ranči na koních. Bylo to supr, děti se pěkně povozili:
A te´d pár pohodových foteček:
A takhle to dopadlo, když se mača pokazil
A ještě pár koupacích fotek z bazénu v kempu a od Všeminské přehrady:
A z téhle věže jsem si chtěla skočit. Bohužel měli dva dny zavřeno a mě to nevyšlo
A na cestě domů jsme se stavili u termálních lázní v Kostelci. Bylo to supr, voda skoro 30 stupńů a mírně slaná. Naprostá pohodička:
Tak to je vše a teď už dám minimálně na rok pokoj