Milé nastávající maminky, jelikož bydlím v Porubě, tak porod ve Fakultce byl od začátku jasná volba. jen jsem měla obavu, jestli budou mít volná lůžka. Všude se říká, že je tam nával a péče nic moc. Já měla naštěstí úplně jinou zkušenost. Jak na porodním sále, tak i potom na oddělení šestinedělí se o mě a moji malou Karolínku skvěle starali. Příjemný pan doktor Špaček, kterému tímto děkuji za podporu, porodní asistentky i sestřičky, které se staraly o miminka a poradily kdykoli bylo třeba. Až budu těhotná příště, tak příště jedu zase na fakultku.Takže všem budoucím maminkám přeji hodně pevné nervy a hlavně ať máte z miminek radost jako já! papa Marcela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.