Já s tím souhlasím, ale mám přeci jen svá ale... Ta rýma probíhá bez teploty, dítě je veselé a hravé... rýmy je čirá, průhledná...málokdy jde do běla.... Jenže mě nikdy prostě neřekl proč má rýmu téměř kyždých čtrnáct dní, nikdo se ani nenamáhal přemýšlet nad tím zda-li to není alergie... Tenkrát v nemocnici doporučili po měsíci, což je také jinak v jejích třech měsících (již dávno uplynulých) udělat kontrolní odběr z nosu, jestli se potvrdí opět obsah zlatého stafilokoka. Nic se nekonalo... nikomu není podezřelá častá rýma. Bojím se, že u lekářů budím dojem matky zaslepené opičí láskou vůči svému dítěti.. Věřte, taková já věru nejsem. Přeju si jen tomu trochu porozumět a svému dítěti ulehčit. A že mám strach ze zápalu plic.. to je snad pochopitelné... vždyť každá máma se bojí... Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.