Chtěla bych touto cestou poděkovat celému operačnímu týmu pod vedením Mudr. Šimona, když 29.7.08 v noci pomohl na svět mému Marečkovi, který byl v mém bříšku nožičkami dolů. Na plánovaného císaře již Mareček čekat nechtěl a ohlásil se na svět o 2 dny dříve.
Dále bych chtěla poděkovat celému personálu, byla jsem moc spokojená, jak se všichni o nás oba zajímali a starali. Nastávajícím maminkám bych chtěla doporučit, ať se nestydí s personálem komunikovat a svých bolestech, starostech a pocitech komunikovat.
Přesto že jsem pracovala do poslední možné chvíle, navštěvovala jsem předporodní kurzy - jak u paní Šafaříkové v MC Svítání, tak v Nirváně pod vedením paní Hackelové a Michlové. Oba kurzy vřele doporučuji, začala jsem mít pocit, že se na to všechno i těším. Získala jsem nejen cenné informace, ale seznámila se i s budoucími maminkami, se kterými udržujeme kontakt nadále.
Také všem těhulkám doporučuji těhotenské plavání v AquaBelle v Poděbradech, neboť to byl fajn relax, obzvlášť ke konci těhotenství.
Všem nastávajícím maminkám přeji hodně síly, pohody a optimismu do dalších dnů. Je to potřeba.
Daniela Hejdrychová
Předchozí