Ouu! To kdyby si přečetl někdo "znalý" v oboru, tak by mu asi hrůzou vstávaly vlasy na hlavě! :-)) A možná Tvému manželovi taky - vyměnit ho za stříkačku - hahaha. Já vím, zlehčuju to. Taky jsem tomu svému oznámila, že i když jedeme o víkend na jakési školení (spousta lidí i na pokoji) a mně zrovna vyjde OVU, tak mě povinně zatáhne někam do lesa! Mohla jsem zůstat doma, ale CO KDYBY!!! Chovám se přesně tak, jak jsem si říkala, že se chovat URČITĚ nebudu. Snad mě to přejde. Psychika je mocná potvora! A takhle si přímo koleduju o to, aby se to nepovedlo! Tak držím palce. A když to nevyjde tenhle cyklus, tak určitě příští. I když je to k vzteku! Karolína
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.