Rodila jsem ve znojemské porodnici před třinácti dny. Četla jsem tady na netu různé příspěvky s různými zkušenostmi. Já musím říct, že moje zážitky jak z porodního, tak z oddělení šestinedělí, kterého jsem se (na základě vyprávění od některých rodiček) trochu obávala, jsou bezchybné a pouze pozitivní!! Rodila jsem v noci, celkem za tu noc bylo snad pět porodů, takže docela "frmol". Jak ze strany porodních asistentek (paní Braunerová, která mě rodila a byla perfektní, děkuji!, tak paní Vodičková,která měla taky službu a o které na diskusi někdo tvrdil, že byla hrozná) byly skvělé! Všechno bylo provedeno profesionálně a navíc lidsky, což mi celý porod usnadnilo a zpříjemnilo.I v posledním týdnu před porodem, kdy jsem trochu plašila a dvakrát jela do porodnice na monitor, poté, co mě vystresoval gynekolog dr. Růžička, u kterého jsem byla v době nepřítomnosti svého gynekologa na vyhodnocení monitoru, se na mě nikdo neutrhoval, naopak, jak sloužící lékaři, tak p.a. mě pozvali na monitor kdykoliv budu mít nějaké pochybnosti s tím, že moje psychická pohoda je pro mimi stejně důležitá jako jeho zdraví. Byla jsem tímhle přístupem taky moc potěšená.
A na šestinedělí jsem byla taky maximálně spokojená. Všechny sestřičky byly báječné, obzvlášť bych chtěla poděkovat sestřičce Markétě Hovorkové, která byla strašně fajn a poradila mi se vším, co jsem potřebovala vědět.
Takže, nastávající maminy, přeju vám, ať je pro vás porod ve znojemské nemocnici stejně příjemný jako byl pro mě!
Předchozí