Čauky, no to víš, že se mezi nás můžeš zařadit! Budeme jedině rády!! Takže s tou polohou - my nejčastěji praktikujeme: já na zádech, manžel klečí proti mě, můj zadeček má v klíně, nohy mi trčí ke stropu a on je při tom může líbat...:o) Je nám ta poloha oběma dost příjemná, manžel si to hezky řídí, což se jemu i mně líbí. Navíc mám díky této poloze nadzvednutý zadeček, takže si pod něj dám "po skončení" polštář nebo složenou peřinu. Když manžel "skončí", chvíli počká ve mně, udělá pár "dokončovacích" jemných pohybů a opatrně se vysune :) Ležet zůstávám hodinu, ale i po té hodině ze mě dost ejakulátu vytéká - to je normální. Nejlíp využité mi to připadá, když se milujeme večer - pak zůstanu hodinu s podloženým zadečkem (přičemž sem-tam zkusím prstíkovou metodu) a pak jdu spát, aniž bych vstala (pokud teda nemusím na WC, což většinou musím). Často pak ze mě ejakulát vytéká až ráno a já mám dobrý pocit, že jsem ho využila co nejdelší dobu. Jinak nevím. Jsou to pouze mé osobní zkušenosti. Důležité je tulit se ve správných dnech, jinak nemají spermie co oplodňovat.
Ať se tedy daří a mimčo brzy přijde taky k vám! Držím Ti pěstínky!!
Měj se krásně! Zatím pa, Iv* :)
Předchozí