Ahoj, tak Tě asi zklamu. Sice mám ovulační testy koupené, ale dělala jsem si zatím jen jeden a ten mi vyšel negativní (13.DC tuto sobotu). 14.den mi odjel manžel, tak pro mě nemělo cenu dále ovulaci zjišťovat a navíc to není nejlevnější záležitost (asi Kč 47,-/1test), takže mám 4 testy schované na příště. Každopádně se v příbalovém letáku píše, že pokud je test POZITIVNÍ je ideální pohlavní styk za 24 hodin, ale ne později než za 48 hodin. Takže máš asi pravdu - při negativním testu by do následujících 48 hodin neměla ovulace proběhnout. Zkus se na to klidně zeptat Zuzky II, ta mi psala, že to fakt funguje, takže zkušenosti určitě má.
To je fakt naschvál s tím školením!! Budu držet pěstičky, aby si ovulace buď pospíšila nebo se trošku opozdila! U mě už OVU proběhla - buď v pondělí nebo v úterý - nejsem si jistá, protože mi tentokrát teplota nevylítla naráz, ale stoupala postupně. Navíc hlen ukazuje na úterý, kdežto čípek na pondělí, tak nevím :o) Stejně je to ale fuk, manžel je od neděle pryč. A nevěřím, že ve mně spermie do té doby přežili - taky ten hlen nemám zrovna nejlepší. Takže zas příští měsíc. Ale ono to přijde, bude muset :)) Měj se krásně! Jo a bacha na šéfa! Mám to podobný :) Papa, Iv*
Předchozí