Ahojky ve splek,
tak já ráno odvedla pr´tavečka mého malinkého poprvé do školky, bééééééééééééééé
Ne ne ne, on nebrečel, byl naprosto v pohodě, zamával a hrál si z hračkama, ale.... ale já jsem z toho nějak naměko:-(
Už doma nemám nikoho :-(
Sedím tu, fůru naplánované práce a nemůžu se hnout z místa. Už se těším až bude půl dvanácté a pofrčím do školky.
Tak nějak mi došlo, že to byla moje definitvně poslední MD a že už mi děTi budou neustále jen odcházet a odcházet a odcházet
Budou se vracet to jo, ale vidím to na těch starších, že je to stále méně často a už mají své povinnosti zájmi a máma už je tolik " nebere"
Já tu máj vplánu tolik práce, ale nejsem schopná se k něčemu dokopat.
Tak jsme si říkala, kolik toho stihnu a nic!!!
Měla by jsme si to volníčko, kdy ještě nemusím na šichtu užívat, ale nějak mi to nejde
No nic dost nářků,... stejně tomu nepomůžu, musím si o nějak srovnat v hlavě sama.
Leni, tak jak škola? Jaký máš rozvrh? Nebo to je pořád stejné?
A Adélka je ve školce v pohodě, že? To je moc fajn.
Sama nevím jak by jsme zvládla odejít, kdyby prcek brečel.
No snad k tomu nedojde a bude pořád v pohodě. I když říkají, že krize přichází3-4 den, kdy si děti uvědomí, že o školky prostě musí!!!!
Magdi, a jak ty a bříško? Doufám že se někdy uvidíme. Chtěla by jsem vidět mamku údernici
Musíme někdy spáchat srazíček, co?? Dokud je ještě hezky
A co jinak holčenky, co pořád děláte?
Mimochodem, kdyby jste některá věděla o práci na poloviční, nebo zkrácený úvazek, sem s ní
Zatím mám tedy práce až až, ale raději by jsem něco aspon na chvíli mimo domov!! Tady na mě vše padá a je to pořád dokola:-(
Tak já už běžím. Nemůžu pořád sedět u PC.
Papapa a piště, a´t mám ve chvílích krize co číst