Milá Aleno, děkuji vám za odpověď, dlouho jsem tady nebyla a došlo k malé záměně. Iva snažilka je někdo jiný než já, ale to nevadí. Psala jsem, že první měřený cyklus byl podivný (k vzestupu teploty po celý měsíc nedošlo). Mohl to být anovulační cyklus? Já jsem totiž nedostala ani MS a těhotná rozhodně nejsem. Teploty jsem si měřila dál a zapisovala je pořád do jedné tabulky a asi v 40 dnu počítáno od poslení MS teplota prudce stoupla (o 0,4) a od té doby se na takto drží. Takže to vypadá, že by to mohl být už druhý cyklus a ovulace by proběhla kolem toho "zvýšeného" dne. Den předtím a ten den jsem navíc pociťovala píchání v podbřišku. Je možné, že bych při anovulačním cyklu nedostala MS? Něco takového (= velké zpoždění) se mi stalo asi před rokem, ale protože jsem se neměřila, tak se to nedá určit a doktor mi automaticky píchl "provokačku" a bylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.