| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice T. Bati, a. s., Zlín

zdravím všechny maminky i ty nastávající.máme s manželem tři děti.co se týče porodů,porodila jsem všechny císařem.ten poslední 2/2007 mi dělala právě zmiňovaná p.doktorka henčlová.její chování jsem neprožívala,je profesionál tak mě snad nenechá napospas.řekla bych že jsou v mé paměti nezapomenutelné zážitky s jinými lékaři/mudr.grosmanovou/která mě nechala po odtoku plodové vody,rodit15 hodin v nočních hodinách mi dělala sc. kterému velela.po porodu mě nechala převezd 9/1995 na jinný pavilón přes areál/mezy 50-té ženké/to ranní probuzení bylo šokující.u vizity mě bylo řečeno že momentálně není místo, jsme bez komplikací a že máme syna to vše.co se týče přikládání k prsu na laktaci vrámci vzdálenosti nebyla možná.jako prvorodičce se mi prsa za 3 dny nalila tak že to bylo hrůza.večerním poporodním cestováním mě semlela asi zima důsledek bylo že mi vznikly praskliny na bradavkách.to nejlepší! mě teprve čekalo.když jsem došla spět na porodnici.na uvolněné lůžko na dotaz jestli mi malého donesou.jsem dostala opdpověď že ho na etáži nemají a že bude nejspíš o dvě patra níž že si mám pro něho zajít.můj první kontakt s vymodleným dítětem byl po přebalení od sestřičky ve výtahu kterým jsem si ho vezla na pokoj.můj prostřední poprod 9/1998 s holčičkou jsem měla po 6-ti hodinách ukončený sc.chod pobytu v nemocnici jsem brala jako dobu přechodnou.ve zmiňovaném posledním porodu jsem mi dostalo krásného přístupu obzvlášť po porodu kdy mě na pokoj přinesli malou ukázat a také přiložit k prsu.všem děkuji ze 4.et. jsem ráda za své zdravé děti.markéta/37let/

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.