Re: Nevěra a poradna V Praze
Máme 14 letý vztah a asi tak před rokem se má přítelkyně seznámila s člověkem do ktérého se zamilovala. Ke mne se chovala cize s odstupem . Otevřeně se sním scházela po nočních klubech .V té době jsem ještě o ničem nevěděl,myslel jsem ,že chodí po večerech s kamarádkama,dost jsme se hadali. Po neuspěšných slovních vyhrůškách a prosbách ,aby to zkončilo byla marná. Veškerá snaha byla zbytečná.Ze zoufalství jsem odešel z domova v domění ,že si snad uvědomí něco a vzpamatuje se ,ale marně . Asi po třech měsících před vánočními svátky si semnou dala schůzku .Chtěla, abych se vrátil . Přiznala se mi ke všemu ,nic jsem nechápal pro mne se mi zhroutil svět.Cítil jsem se podveden a hloupě .Po otevřené diskuzi jsem souhlasil ,že začnem znovu ,jelikoš máme třináctiletého kluka . Naš vztah trvá dodnes ,ale není den kdy na to nemohu přestat myslet.Už to není jako dřív ,mám k ní nedůvěru,nevážím si jí ,velký problém v sexu,nevím jak s tím bojovat .I když se oba snažíme ,máme se rádi ,tak jí to nedokážu odputit, ač bych strašně rád na vše zapoměl . Proto se na Vás obracím o radu co dělat a jak dál,dá se takhle vůbec žít .
Odpovědět