Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Jemné perníčky

Autor: Bouděnka , 12.12.2006
Vyšlehat: 3-4 vejce, 250g moučkového cukru, 50g rozpuštěného tuku HERA, 100g vlahého medu
Přidat: 650g hl. mouky, 1 lžíce perníkového koření, 1/2 lžíce jedlé sody.

Těsto důkladně zpracovat a nechat odležet 4 hodiny při pokojové teplotě. Upečené horké perníky potřít rozšlehaným vajíčkem. Pečeme cca 6 minut při 190 stupních.
Vychladlé perníky můžeme zdobit.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 340 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.