Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Boršč

Autor: Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) , 23.2.2008
vepřové a hovězí žebírko, kuřecí skelet, půlka cibule, 2 stroužky česneku, 1 bobkový list, 4 kuličky pepře 4 nového koření, + 250 – 300 g červené řepy (vcelku), dvě lžičky soli asi 3 l vody – vařím v papiňáku

velká cibule
asi 120 g kořenové zeleniny
250 – 300 g bílého nebo červeného zelí
2 brambory
2 rajčata nebo malý rajský protlak
lžíce oleje
zakysaná smetana.

Cibulku nakrájím, osmahnu na cibulce, přidám kořenovou zeleninu (na nudličky nebo nahrubo nastrouhanou), brambory a rajčata, zaliju vývarem z masa, přidám nakrájenou červenou řepu a obrané maso, přidám 2 kuličky nového koření, osolím, vařím do změknutí zeleniny. Podle potřeby dokyselím. Do hotové polévky přidám zakysanou smetanu.

Zobrazeno doposud 830 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.