Pokud ho chceš mít lépe proležeý, tak nakrájet na osminky, posypat grilovacím kořením (možno popatlat i takovou tou osolenou paprikovou pastou - malá sklenička z Delvity za cca 20 Kč) přidat cibuli na slabá půlkolečka a česnek na plátky a několik vlašských oříšků na půlky nebo lískových také napolovic. Opepřit, případně trošku dosolit a celé zalít olejem, aby byl potopený. Zavřít do skleničky, dát do ledničky na týden odpočinout nebo pokud spěcháme, nechat 2 dny v teple, ale hlídat- to pak dozrává vážně rychle! Je to ňamka!
Vzkaz k receptu / avinka: holky bacha s tím dozráváním v teple - v hermelínu se vytváří při zrání v teple mykotoxin kyselina cyklopiazonová, který škodí zdraví - radeji posečkejte a dozrávejte v chladničce :-)ale receptík určitě vyzkouším |