Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Hrachová polévka s klobásou

z receptu

Autor: Marcela Ant29/1/04Josh24/12/06 , 30.5.2006









Ingredience: 200 g suchého loupaného hrachu, 2 nožky klobásy nebo párku, cibule, hladká mouka, olej, majoránka, česnek, sůl, popř. masox

 
 

Postup přípravy: Hrách si den předem namočíme a v té stejné vodě druhý den uvaříme do měkka, popř. rozvaříme. Mezitím si na trošce oleje necháme zpěnit cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu a opražíme. Přidáme 2 lžíce hladké mouky a uděláme cibulovo-klobásovou jíšku. Uvařený hrách rozmixujeme, doplníme vodou a přivedeme k varu. Přidáme vychladlou jíšku, rozmícháme a necháme přejít varem. Ochutíme solí, majoránkou, česnekem, popř. masoxem






   

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 364 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.