Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

arabský lilek přímo od arabů :-)

Autor: possi+1 , 31.8.2007

Je to prosté ale vynikající(ale trvalo mi než jsem te recpt sehnala):


lilek nakrájet na max.1cm silná kolečka, osolit z obou stran a nechat vypotit,ale řádně,min.těch 6hodin, ideálně na sluníčku nebo přes noc, nedávat do lednice! Vyteče z něj spousty vody a když je takto řádný "volezlej" zprudka osmažit na oleji. Toť vše. Dá se podávat jako příloha,ale to bych jich musela mít kila,tákže třeba do salátu nebo jen tak na chuť.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 670 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.