Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Pangas ala já :-)

Autor: Plzeň , 8.3.2009
Do pekáčku dám šupinky másla. Na to pokladu zamraženého pangase, osolím, dám koření na ryby, naspu zmraženou zeleninu (směs nebo jakákoliv Vám chutná), zaleju smetanou a dám do trouby. Možná by nebylo od věci to zakrýt alobalem nebo druhou zapékací miskou....já to pekla odkryté. Když je zelenina s rybou OK, nasypu nastrouhaný sýr, který udělá ze smetany takovou sýrovou omáčku, když se roztaví. Dá se to podávat asi s čímkoliv z brambor....šťouchané, vařené, kaše. Dobrou chuť!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 419 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.