Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

PASTA Z LILKU

Autor: Beezi,V+J , 31.8.2007
Jájo, pastu(pomazánku) z lilku dělám: osolený "vypocený" lilek nakrájim na kostičky, na cibulce a oliv.oleji osmahnu do hněda.Dám do mixéru + sůl +pepř+ hodně čerstvý bazalky + nasucho opražený vlašáky+ 3-4 stroužky česneku. Rozmixuju na kaši.Smíchám s lučinou(poměr tak asi 1:1), trochu zakysanky a dám nahrubo nakrájený sušený rajčata(ty nemixuju,aby tam ta chut nezanikla).Jíme to bud s chlebem jako pomazánku nebo s těstovinama jako omáčku.Je to stráááášně dobrý, tohle jídlo bezmezně miluju:-)))))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 306 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.