Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Beanův nakládaný hermelín

Autor: petraluk , 19.5.2008

Beanův nakládaný hermelín


Ingredience:


Hermelíny – nejlépe se zeleným pepřem


Česnek – podle chuti


Paprika sladká, pálivá, příp. chilli


Feferonky kulaté


Pepř celý – může být černý,bílý, červený, zelený – je to spíš pro oko


Jalovec, tymián, rozmarýn – lze nahradit provensálským kořením


Černé olivy


Cibule


Bobkový list


Olivový olej – může být i rostlinný


Sterilovaná červená kapie


 


Postup:


 


Česnek rozmačkáme a smícháme s červenou a pálivou paprikou. Poměr záleží na vaší drsnosti, já dávám 5/1. Hermelíny rozkrájíme a hmotou vymažeme. Vložíme kolečko cibule a půlky oliv. Dáme do sklenice a prokládáme cibulí, feferonkama, olivama, kořením, kapií. Zalijeme olejem a necháme alespoň týden být.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 550 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.