Velikonoční tabule
Moje recepty |Naposledy vložené
Ideální podávat se zelím, nebo se špenátem. Jídlo připomíná bramborové knedlíky plněné masem, ale na talíři vypadá zajímavěji.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Rozpočet je na 10 porcí.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Jidášky se jedly ráno na Zelený čtvrtek mazané medem. Pečivo pojmenované po Jidášovi má symbolizovat provaz, na kterém se zrádce oběsil.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Není nad velikonoční klasiku...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Vlevo dole jsem do fotky vložila ukázku řezu - nejen že je to úžasně dobré, ono je to i krásné ;-)
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Z uvedeného množství jsou buď dva malí nebo jeden velký beránek, nebo jedna bábovka.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Nejde ani tak o recept, spíš takové nápady, jak udělat radost nejen dětem.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997