Suroviny: | 1. červená řepa • 1/4 hokaida • 10 cm porku • 12 mrkví • 1 pastinák • 1 šálek rajčatového pyré • 1 hrnek špladových těstovin • olivový olej extra virgine |
---|---|
Postup: | Zeleninu podlijeme 0,5 l vody a uvaříme do měka, řepu dát na dno, je nejtvdší. Vedle uvaříme těstovinydo měka a rozmačkáme vidličkou. Měkou zeleninu umixujeme, přiléváme vodu, aby to šlo, do poslední várky přidáme 4 lístky bazalky a 1/2 snítky petrželky (bez stonků), vrátíme do hrnce a smícháme s jáhlama a rajčatovým pyré, přidáme olej. Plníme do skleniček, zavařujeme.vyjde to na 10 skleničekvše je dobré koupit v biokvalitě, já jsem nesehnala akorát pórek a bylinkypokud vaši dítě jednotlivé složky receptu ještě nemělo, je lepší je nejprve vyzkoušet samostatně, kvůli alergii |
Vložil: | daba+holčička Seba, Dáša a Zorka Lorovi |
Datum: | 23.11.2008 20:15:42 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.