| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Plněné a zapečené crape-suzette

Plněné a zapečené crape-suzette
Suroviny:těsto na amolety: mouku, mléko, sůl, 2 vejce nebo jak jste zvyklí • rajčata, mrkev, cibule, kukuřice, žampiony, paprika (prostě co máte rádi za zeleninu) • nastrouhaný sýr • sůl, bazalka, olej
Postup:Z vajec, mouky, mléka vytvoříme tekuté těstíčko na amolety, které osolíme. Na pánvi tvoříme tenoučké amolety = crepsuzet, které zpět vyndáme na jeden talíř. Nevadí že vychladnou. Na pánev dáme všechnu zeleninu nakrájenou na drobno (zeleninu můžete dát samozřejmě dle svých chutí), přikryjeme pokličkou a dusíme až změkne mrkev, osolíme a posypeme bazalkou, vyklopíme do misky. Do amolet balíme směs a zatočíme, vložíme do vymazané zapékací mísy (všechny) a poosypeme nastrouhaným sýrem. zapečeme asi 15 min na 250 stupňů.
Vložil:

*ISSBIAX + 2

breznovka2010
Datum:28.11.2009 18:37:43
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.