| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Světlo Valmez

Festival světel s virtuální realitou.
Kdy:20.9.2024
Kde:Náměstí 757 01 Valašské Meziříčí
Region:Vsetín
Popis:Festival ve Valašském Meziříčí se uskuteční v pátek 20. září 2024, celý den, v celém městě. Čeká vás 30+ světelných instalací a videomapingů od našich a mezinárodních umělců, spousta živých vystoupení a v neposlední řadě zážitky, které vše kolem rozsvítí.
Již šestý ročník festivalu Světlo Valmez se vrací do středu města a jeho blízkého okolí. Letos představí desítky videomappingů a světelných instalací, které doprovodí živá vystoupení tanečníků, umělců a hudebníků z celé republiky i ze zahraničí.

Součástí programu bude také tradiční představení tvorby místních dětí a organizací.

Světlo Valmez přináší obyvatelům a návštěvníkům města na soutoku Rožnovské a Vsetínské Bečvy široký a zároveň velmi atraktivní pohled na současné i tradiční umění, které pracuje se světlem, novými technologiemi a hudbou i tancem ve veřejném prostoru.

Živou součástí jednotlivých projekcí a vystoupení se stávají také kulturní památky, jimiž jsou zámek Žerotínů, Galerie Kaple, Kostel Nanebevzetí Panny Marie nebo náměstí se svítící fontánou a historickými domy. Zde je umístěno také hlavní pódium, které během večera hostí kapely a další umělce. Vstup je zdarma.
 
O Festivalu Světel Valašsko
 Jedná se o festival světel a hudby na malém valašském městě v jednom. Valašské Meziříčí se tak stylem městských slavností v podobě videomappingů a instalací (světelných projekcí), řadí po bok světových metropolí jako je Praha, Berlín, Paříž či New York. Veškerý program je pro návštěvníky přístupný zcela zdarma.
Mapa:
GPS:49°28'18.592”N, 17°58'16.097”E
WWW:https://www.svetlovalmez.cz/
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.