Re: Léky v packách skorotříleťáka aneb Jsme v nemocnici
Moje dcera takhle zlikvidovala celý plato léků - už nevím, jakých. Volala jsem celá vystreslá na pohotovost a tam mi řekli, že mám čas a že budu muset přijet, pokud snědla víc jak jednu tabletu. Ze všech sil jsem se uklidnila a zkusila zjistit, co udělala s těmi tabletami. Nakonec mi to ukázala - viděla, jak si jednu beru a jí jsem nechtěla žádnou dát, tak si je vzala a jednu chtěla sníst, jenže byla na ni velká a ještě pro ni hnusná, tak ji oslintala a vyplivla do koše. A že prý pak vyhodila i zbylý, abych to hnusný já nemusela jíst. Věděla jsem, že jsem z plata vzala jednu tabletu a 9 jich tam muselo být. Vysypala jsem na koberec tenkrát bohužel plný odpadkový koš a hrabala a hledala tablety. Našla jsem je všechny, i tu oslintanou - naštěstí.
No a i když jsem řekla, že se mi to už nikdy nestane, můj syn ukořistil nepozorovaně dceřiny antikonc. tablety a 2 snědl - na pohotovosti řekli, že si můžu být naštěstí jistá, že skutečně neotěhotní.
No a dcera taky mi nepozorovaně vzala žiletku, kterou jsem vytvářela pasparty a pořezala se tou žiletkou na celém těle - děsný pohled, krev jí tekla snad ze všech částí těla a kde netekla, tam se rukama umatlala, že jsem nevěděla, kde všude se pořezala. V hrůze jsem ji popadla a utíkala s ní k MUDrovi a zhroutila se až tam.
Jsem opravdu opatrná, ale i to je málo
Odpovědět