27.5.2013 9:15:27 Dari79
A zase to očkování...
Poslední dny je tu přeočkováno, ale přesto ještě jedno téma...
Když Vaše dítě po očkování prodělávalo nějakou prudší reakci a jeli jste k lékaři, poslali vás hned domů s tím, že je to reakce na očkování, nebo vás hospitalizovali nebo dělali nějaké podrobnější testy?
Náš malý teď slušně horečkoval po první dávce MMR, tak jsme trochu googlila net, co a jak, co je normální atd. a narazila jsem na (sice naprosto nesouvisející) případ malého Maroška
http://www.slobodavockovani.sk/news/smrt-po-ockovani-infanrix-hexa-synflorix-rotarix/
který umřel ve třech měsících po očkování touto trojkombinací. Možná se to tu loni diskutovalo, ale já si nevzpomínám.
Nejde mi o to, jak moc jsou rodiče důvěřiví, že toto nechají naráz napíchat, nebo dětská doktorka mimoň, že to udělá...
Spíš o to, že když už dítě po očkování takovou nějakou prudkou reakci má, že je snad 3x od doktora či z pohotovosti poslali domů, že to nic není a že je to normální, aby jim pak miminko umřelo... To, že nikdo z lékařů pak nenesl žádnou odpovědnost, je další věc... Prostě - jaké máte zkušenosti? Byli jste někdy po očkování na pohotovosti? Co s dítětem dělali?
Odpovědět