| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

29.1.2024 11:22:12 Lenka Pražanda

Re: Jaký pepř?

Taky používám raději bílý pepř, je jemnější než černý. A hlavně v bílé omáčce není vidět. Potom růžový je hodně zajímavý. Ta směs červený, černý a zelený je perfektní na obalování různých mas nebo na trhané maso.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Druhy pepře k přípravě jídel holkamodroočka 28.1.2024 13:57
*Re: Jaký pepř? Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 28.1.2024 14:13
*Re: Jaký pepř? Mája+kluci 07, 11 28.1.2024 16:30
*Re: Jaký pepř? Pole levandulové 28.1.2024 18:55
*Re: Jaký pepř? Lenka Pražanda 29.1.2024 11:22
*Re: Druhy pepře k přípravě jídel Rodinová 11.2.2024 11:30

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.