| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Poradna - Praha

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
mary2012
14.4.2015 16:10:42
Dobrý den,chtěla bych objasnit a taky bych prosím chtěla poradit v této situaci. S přítelem jsme se asi po cca 3-4měsících nastěhovali k sobě,protože mě k tomu neustále přemlouval a plánovali jsme spolu dítě,které semnou moc chtěl.Asi po roce bydlení mi řekl,že se chce pouze navštěvovat a začali i hádky,tak jsem od něho odešla a myslela si,že když semnou nechce žít,tak mě nemiluje a řekla mu konec. Na to mě on začal obvinovat a nadávat,že když mu dávám konec,tak to mi prý šlo jen o prachy, což není pravda.Pak jsem se k němu stavila po pár dnech,že jsem to řekla ze vzteku,že konec nechci a on mi na to řekl, že chce půl roku čas prý na to aby zjistil jak o něho stojím a začal se zároven stýkat s kamarádkama,což jsem ho i s jednou viděla a oblbovat jinou na facebooku. Na to já mu opět řekla ze vzteku,že je mezi námi konec a odešla jsem opět od něho. A on mi na to odpověděl,že konec jsem zavinila já když jsem od něho odešla. Pak mě kontaktoval jen po cca jednou sms týdně s tím,že konec nikdy nechtěl a že když jsem mu řekla konec,že si myslí,že mi šlo jen o prachy,což není pravda. Po cca 2měsících co jsem se nekontaktovali, mi začal psát zamilované sms jak mě moc miloval a že konec nikdy nechtěl ani prý nechtěl at odcházím, že mě nikdy nevyhazoval,že jsem prý odešla sama od sebe od něho aniž by to chtěl a že ten čas chtěl jen proto aby prý zjistil jak mi na něm záleží po tom co jsem mu vynadala-(kvůli tomu,že mě křivě obvinil,že mi jde jen o peníze) a že jestli budu chtít být s nim nebo ne a že když prý za nim nedolízám,že dolízat taky nebude a dělat prý ze sebe blbce. Ale že pokud chci,tak že se mám k němu stavit. A že kdybych chtěla být s nim, tak on semnou taky.Na to jsem mu napsala,že si mužem o tom všem teda promluvit venku a on mi na to odepsal,že vlastně neví jestli to má cenu se sejít.Já mu odepsala,že to asi cenu nemá, na to mi odepsal at se stavím o víkendu.. Poradíte mi prosím jak v takovém případě nejlépe jednat a co mu na ty sms odepsat? Stále k němu něco cítím, trápím se a nechci se opět zklamat. Poradite mi prosím. I kde se vlastně stala chyba.. Děkuji za vaši odpověd.Děkuji moc.
beruska12341
7.8.2012 9:28:26
Ahoj. Potřebovala bych poradit. Jsem s přítelem 4 roky z toho 2 spolu žijem. Včera jsme se pohádali , prý jsem moc žárlivá atd. Ale já mám na co žárlit. balí ho v práci hodně holek a on jim i rád dá čísla, prý to nic neznamená, ale pro mě ano. přijde mi to od něj hnusné... No abych se dostala k věci včera řekl že chce pauzu na týden. Ale jeho pouza vypadá tak, že spí v obýváku a po práci se vrací. Říká že se nechce stěhovat jen chce vidět zda mu budu chybět a jesli by nám to mohlo dál fungovat. nerozumim tomu jak to pozná, když se v bytě vidíme? má někdo skušenosti s pauzou a stim jak to chodí ? mám mu třeba napsat nebo se neozvat. a co zítra oba máme volno a on určitě někam vyrazí , co mám dělat
9.11.2011 21:22:04
ahoj jmenuju se Petra neco podobnyho jsem mela ja ale muj byvali me byl neverny 13let a ja byla neuveritelne blba strasne pil ponizoval me urazel a ke konci me zacal i mlatit mame spolu dve deti pracovala jsem v nepretrzitym provozu a to ze sem ho zivila satila kupovala cigarety platila najem inkaso koupila nabytek to pro nej nic neznamenalo deti byli malinky a zacali ho kvuli tomu vsemu nenavidet kdyz jsem chodila do prace tak jsem tam pracovala v bunce a muj soucasny pritel sice pritelkyni v tu dobu mel ale ja nemela naladu na zadnyho chlapa jenze porad zamnou chodil byli jsme jenom kamaradi ale moje deti si ho zamilovali driv nez jsme spolu zacali chodit ale byla jsem uz drive presvedcena ze od byvaleho odejdu protoze to mezi nami nemelo zadnou budoucnost dokonce spal i se svoji svagrovou ale je to zamnou a ted mam klid nevahala bych ani minutu a odesla bych kdyz to budes dal oddalovat nikam se nedostanes taky sem mela strach ale odvahu jsem dostala nesmis se bat jsi jeste moc mlada na to aby si trpela s nekym takovym a bat se nemusis pokud si vzorna matka nefetujes nepijes atd.tak soud skoro pokazdy sveri dite matce myslim ze by ses nemela bat a konecne mu ukazat ze nejsi nula jako si on o tobe mysli jestli budes chtit poradit nebo jenom tak napsat tak ti napisu email petulaR@email.cz mej se zatim hezky a klidne zase napis Petra
Hanka h
6.11.2011 20:20:15
Dobrý večer,je mi 22let mám 2letého syna,a partnera s kterým budu 3roky.(je mu 40let)
Můj problé jen ten že už ho nemiluji a nechci sním být,důvod???každodenní ponižování i před malým že jsem zasraná pí.. kur.. atd atd at uklízím od nevidím do nevidím je mu to málo vždy musim být po ruce udělej mi kafe podej mi tohlekde je tamto spím sním jen aby byl doma klid kvůli penězům snim nejsem není to žádný boháč,ale když jsem spolu začali bydlet vše bylo fajn po narození malého se to změnilo,stále slyším já tě živím šatím ta drž hubu(moc mi toho nekupuje mám 3kalhoty) snažila jsme se to sním ne jednou probrat v klidu,ale vždy začneb řvát a pošle mě do určitých míst a nemluvíme spolu na chilku což si užívám o to víc mě ztrapnuje kde může,před přáteli všude,stačí aby jsem se v obchodě zamyslela a už nadává at si naty píč..... myslím jinde,před měsícem na mě poprvé šáhl držel mě pod krkem a hodil semnou o kluka postýlku malý byl u toho....neříkam že jsem svatá ano taky jsem náladová,ale mluvím sním slušně občas se z obědem zdržím o 30minut,nebo neuklím malé hračky nebo něchám svítit ,či mu nevyžehlím co zrovna chce jelikož pracuje doma jsme spolu 24hodin denně,vyhrožuje mi že zda ho opustím kluka mi sebere,ato nechci bojímse že kvůli mé minulosti by ho vyhrál...Není v tom jiný chlap to ne nemám šanci někoho poznat všude mě hlída a hlavně strach z něho mi to nedovolí...
  • 
22.11.2010 17:34:17
Vydala som sa v 17.r a priviedla som na svet dcerku ...Milovla som muža a snžila som sa vytvoriť rodinu a zazemie a proste biť štasna .Po piatich rokoch sa mi narodila druhá dcerka ale manžel bol ku mne chladny ..snažila som sa mu dávať lasku ...odmietal to ale staral sa o rodinu a prispieval finančne .nikdy mi nepovedal že ma nemiluje tvari sa že je všetko v poriadku...ale cítila som že niečo nieni v poriadku ....tužila som mu dať syna ...ah až teraz chapem aká som bola sprosta....Otehotnela som ale celé tehotenstvo som stravila v nemocnici...narodil sa mi syn a žil pol hodinu ....pri pôrode som prišla o maternicu ...a skoro aj o život dostala som na stole šok a môžem biť štasna že som tu...potom boli dva roky plaču a nevedela som sa s tým vyrovnať tak som si zobrala z krízoveho centra chlapca ...prešli roky a manžel začal behat a piť...stale sa nevedel vyjadriť az ked som ho našla zo slučkov na krku a zabranila som muu v tom a potom to zopakoval dva krat...ani si nik nevie pradstaviť ako som sa bála spať a chodila za nim aby to nespavil znova ..A potom po 17.r mi konečne povedal čo je vo veci ...zrutil sa mi svet cele roky striedal ženy a vlasne ma nakazil pohlavnou chorobou na zakoade ktorej som stratila syna ponižuje ma uráža ma a čim dalej ma niči...mám pocit že to už nezvladnem a majetky si ponechal nemám narok na nič ....keby som aj niečo chcela mám peklo ..Už som rozvedena ale byvam stale s nim a stale rieši so mou intymnosti čo robi s milenkamy fuj nechutne....odmietm ho počuval ...ale tvri ved ty ma pochopíš bola si moja žena ....nerozumiem asi je chory....začínam ho neskutočne nenavideť....
  • 
11.12.2009 18:26:50
Vážení,jsem v situaci,kterou bych nikdy nečekala.Vdávala jsem se z lásky v 18 letech.Během 6 let s nám narodily 2 holčičky.Vše bylo pěkné,já šťastná.Manžel jako voják z povolání jezdil na rehabilitace.Před 4 roky jsem zjistila,že kromě rehabilitace si užívá i vztah (nevěra).Cosi se ve mně zlomilo,ale "fungovala" jsem dál,i když jsem si pomáhala tu sklenkou vína,tu prášky na uklidnění.Nakonec jsem se začala vyhýbat i intimitě,(na veřejnost a pro rodiče jsme byli stále dokonalá rodina).
Letos na jaře jsem se seznámila s mužem,kteý je starší než můj manžel ( já 33,onen muž 43).Má 2 děti ve vlastní péči.Zpočátku jsme se scházelijen tak,já se sním cítila v pohodě,dával mi cit,který jsem s manželem už dlouho nepociťovala(nebo nechtěla cítit).
V listopadu mě tento přítel přivedl do své rodiny,představil dětem a já vše svěřila manželovi.Tak a teĎ nastala tato situace.Můj manžel,který je opravdu dokonalý otec starostlivý,vůči našim dětem úžasný,jen já jsem už tak trochu "jinde" mi toleruje,že já jsem 7 dní v týdnu v naší rodině (dcerky 13 a 10 let),kde "fungujeme " před dětmi jako normální rodina,chodíme do bazénu,jezdíme na výlety atd.
a 7 dní žiju v rodině přítele-starám se o jeho děti 7 a 12 let.V té době se moje dcerky ráno vypravují do školy samy a od 17 hodin jsou s jejich otcem ( ten vaří večeři,píše s nima úkoly atd.)
Moji rodiče mi vymlouvají tento nový vztah a vyčítají mi,že se dostatečně nestarám o své holčičky ( jsem s nima na telefonu) a pečuju o přítelovi děti.
S manželem nechceme zatím nic řešit,ale moji rodiče jsou z toho úplně nešťastní,slibují,že "nové" děti nepřijmou ,mají rádi mého manžela ( on je opravdu velice spolehlivý).
A já nevím co dál.Mamka mi říká,že toto by bylo akceptovatelné,kdybych byla sama,rozvedená nebo vdova,ale ne odejít z jedné roiny do druhé.Pláče,že šidím moje dcery a že také po 2-5 letech můj nový vztah sklouzne do stejného stereotipu.Navíc bývají problémy - mojextvoje děti.
Prosím,poraďte.
  • 
27.8.2009 9:00:22
Musím uznať že to čo si napísal je presne čo mam aj ja teraz pretože moja manželka sa pesne tak isto správa. Akurát by som vynechal toho chlapa.
  • 
15.6.2009 11:47:57
Dobry den,

jiz rok se placam v odchodech a navratech momentalne jiz meho ex-manzela. Vratil se jiz 8 krat a posledny odchod jsem zapricinila ja. Proste jsem v lednu 2009 rekla ze koncim. Reakce meho manzela byla, ze se ale musi rozvest, ze me jiz nemiluje a nic ke me neciti. Milenka ho bez rozvodu neveme. Tak jsem podala navrh na rozvod, Manzel me uhanel, choval se hrozne, ublizoval. Ja nevim proc, ale i v bolestech, ktere jsem v tu dobu citila tak jsem vedela, ze to neni pravda. V den rozvodu jsem ho potkala u soudu, hrozne zniceneho, smutneho, unaveneho. Chtel hrozne navazat kontak, ale ja jsem si sla tvrde za cilem. Proste konec, chtel to ma to. Proste rozvod. U soudu jsem citila, ze se rozvest nechcem a to same jsem citila i na te druhe strane. Proste hrdost mi zakazala rict, nechci se rozvest, chci manzela. Od rozvodu 23.4.2009 mí manzel psal a snazil se navazat kontak. Milenku, ale neopustil. 18.5.2009 jsem nakonec zacala 100% komunikovat a rekla jsem mu, ze kdyz neco chce musi ukoncit to co ma ted. Ja nejsem rozbijecka vztahu. Ex-manzel opustil milenku a usiloval se o me. Nevime jak dal, nechce se rozejit, ale taky me nechce moc vidat. Obcas me obejme, je nezny, ale naopak zase ne. Kdyz komunikujeme casto tak je spatne, ale naopak, kdyz se neozvu tak je to zase spatne. Obcas mi chce strasne pomahat a naopak zase ne. Mam ho strasne rada a citim, ze on ma strasne rad me. Nevim jak dal rozejit se nechci. Mam pocit ze potrebuje cas. Podle me se vratil brzo a hlavne jak se rekne. Skok z postele do postele to asi taky neni moc dobre. Nevim co delat dal. T
  • 
21.4.2009 14:22:16
Dej ji pul roku volno
  • 
2.3.2009 15:41:33
Vážený pane doktore,moc prosím o radu.Jsem už zoufalý,nevím jak dal , co dělat a jak se chovat.Jsme spolu 16 let,máme 2děti, manželství se zdálo v pořádku, alespoň z mého pohledu.Před časem jsem zjistil u ženy nevěru , která trvá asi rok.Ten muž je o 10 let mladší a v zaměstnání sni je každý den v kontaktu.Neustále flirtují a žena se do něj zamilovala jak malá školačka-její slova, která přede mnou dobře tají, snad i došlo na myšlenku rozvodu.Jsem na dně, bojím se o tom s někým promluvit,aby se nedozvěděla, že to vím.Nebo by to pomohlo?Moc,moc prosím poraďte.Mám jí moc rád.Je nám 38 a 40 let. Děkuji
 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.