| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1746  [Dalších 1726 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
1.3.2007 14:42:15
Jindro to je skvělý!!!!! Moc vám to přeju!
Taky bych chtěla hodně třetí dítko, ale budem muset chvíli počkat. nějak se sem nevejdeme ;-)
Tak hlavně, abys byla v pořádku a únava brzy zmizela!
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
21.2.2007 21:26:17
Ahoj,
my máme holčičku Káju narozenou 9.8.2002.


Alousku moc moc moc díky :o))))


Pa, pa jsem úplně vyničená. Od pondělka slavíme Eliščiný narozky s příbuznýma a mě je k tomu špatně. Jdu potichu umírat (třeba přitom usnu :o))
mavaal 15078
21.2.2007 9:41:47
To je SUPER, moc moc moc gratuluju k těhu :o)
Juvilka 59528
20.2.2007 11:33:25
Ahoj milé maminky nemá některá z vás holčičku narozenou 1.8.2002 ?
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
19.2.2007 23:29:49
Čauky ženský,
snad po 100 letech se ozývám! Jak se vám všem daří v novém roce?
Mám pro vás novinku - jsem opět těhotná - 12.tt termín porodu 6.9.2007. Zatím to nějak moc nezvládám, protože je to mé nejhorší těhotenství - jsem unavená, pořád je mi špatně a ještě k tomu to není tak úplně o.k., tak bych měla mít obsolutní klid, což moc nejde. Manžel je úplně výbornej a hrozně mě šetří. Pokud to jde, tak lítá s holkama od kroužku ke kroužku a do toho ještě pracuje.
Mějte se krásně a zase někdy ahooooj :o))
lydushe + 3 háďata 3538
31.10.2006 14:15:55
Je hele ahoj! Tady se taky někdo ukázal.. :-D
Jindro jak ti rozumím s tím odpoledním spaním ve školce. Jsem za to moc ráda, že tam Šimon taky spává. Je to mnohem větší pohoda.
Jinak u nás si děti moc zatím nevyhrajou. Šimon je celkem asociál už od narození..;-) takže si on spíš hraje sám a Žofka mu tak nějak přizvukuje. Jí bude rok a půl. Šimon je ale celkem dobrej, naučil se jí půjčovat hračky, aby od ní měl pokoj a řekla bych, že častějš škodí ona jemu než on jí. Je pravda, že on se s ní nemaže, bere jí jako sobě rovnou, takže když spolu diskutují a ona stále trvá na svém NĚ na cokoliv, tak to Šimona vytočí natolik, že jí jednu trhne.. ;-)
ALe jinak si už nemůžu stěžovat.
Co se týče vánoc už máme taky trošku problém. My už dřevěné vláčkodráhy máme, a lego taky. Dříve jsme doplňovali toto, abychom neměli mraky hraček, které se nedají moc použít dohromady... A teď už nevím, má-li smysl toto dál rozšiřovat.
No z vláčkodráh asi něco ještě přijde, přece jenom to prodávám, každý den na to koukám, Šimon na to kouká, když nám to přijde domů... takže už vím, co by se mu líbilo nebo hodilo.
Žofka dostane asi rostoucí židli, Šíma jí má a je fakt super. Pak mám koupené termoobaly s obrázky na láhve na pití, nějakou knížku pro Šimona. Uvažuju o dřevěném kočárku pro Žofku, ale nevím, jestli by nás to už nevystěhovalo. Šimonovi možná nějakou hru (pexeso, domino) nebo tak. Jo a Žofčeti ještě možná navlékací korálky-housenku, dobře se na tom děti cvičí motoriku a pak takové svislé puzzle. Je to jako navlékací komín, ale má to svou posloupnost.
Já mám zase problém, z toho co mi denně projde pod rukama, co z toho "nekoupit"..
Šímovi možná vezmem teď úplně novou knížku Moje tělo. Je to takové otáčecí leporelo, on furt řeší, co se děje s tím jeho jídlem v břiše..;-)
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
26.10.2006 22:07:30
Čauky,
u nás je věkový rozdíl taky v pohodě. Kája na Eli nedá dopustit, řekla bych, že ji rozmazluje. Snažím se jí přesvědčit, že si E. nesmí dupnout a K. odevzdá hračku, ale K. mi řekne - mně to ale mami nevadí, já jí dám Eli ráda. Na druhou stranu Kája Eli mučí (s citem a Eli se to často moc líbí) a někdy když tam nejsem, tak volá - Elí, ne, pusť mě, už nechci - a když tajně nakouknu, tak tahá Kája Elišku a ne naopak. Prostě malé žárlení tam je a Kája si chce dokázat, že i Eli může dostat zpraďana :o), ale je to dost v poho.

Vánoce: Pro Eli jsem vymyslela Domino Tornádo s vláčkem. Je to vláček na baterky, do kterého se narovnají dominové destičky a vláček je za sebou vypouští, pak se dá do nich cvrknout a už to jede. Teď jsme byly u kámošky a Eli z toho byla úplně jurodivá (no a i Kája si s tím vyhrála). O tom pohyblivým koníkovi taky uvažujem, protože je Eli s koní úplně na větvi :o) Kája bude mít taky kosmetický stoleček (ale ne od nás, ale od bráchy - my zatím nevíme). A dohromady dostanou takové ty dřevěné vláčky. Když někde jsme, tak si s tím obě vyhrají. A dají se různě dokupovat. Zatím nic jiného mě nenapadá. Ale taky už vybíráme a rádi se inspirujem ;o)
Alice
  • 
25.10.2006 23:26:38
Ahojky, u nás taky všechno v poho. Holky už si spolu pěkně vyhrají takže mi to moc vyhovuje. Už se pomalu chystám na vánoce, nakupuju dárky. Co dostanou vaše ratolesti??? Já koupila pro Vaní toho koně Barbie, v Pompu ho mají ve vánočním katalogu, však to znáte z reklam. Určitě z toho bude nadšená, protože koně má moc ráda. Pak dostane kosmetický stolek, její nejoblíbenější hračkou je česací hlava, kterou dostala minulé vánoce. Horší to je s Ali, protože vůbec netuším co ji krom takových normálních hraček koupit, protože má všechno s Vaní tak nějak dohromady. Už se mi ani nechce dokupovat lego, protože všeho mají mraky. Stavebnice mají ještě po M., hry taky, prostě nevím. Navíc dostnou ještě od ostatních... A M. dostane výbavu na hory, nové brusle, nějaké to cd a Vaní taky nové brusle. M. totiž pojede na lyžařský výcvik, už se moc těší. Potřebuje všechno, ze všeho vyrostl.
Jinak taky vůbec nejsme doma. Hlavně tedˇ je to samá akce. Ale už mi vyhovuje, že se malá vyrovnává s Vaní. Bere si ji do pokoje, zavře se tam s ní. Všechno ji půjčí a momentálně má období, že mají všechno spolu a dělí se. To se však zase může obrátit a nebude ji půjčovat nic, že :-) Jinak mi ten věkový rozdíl holek moc vyhovuje. A jak je to u vás?
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
23.10.2006 19:59:31
Ahojky holky,
tak jak se vám všem daří?
My jsme celkem v klidu. Kája i Eli jsou relativně zdravé (nepočítám rýmu a kašel) a jsou v pohodě. I já mám teď daleko větší pohodu, protože se Kája rozhodla, že bude každý den ve školce spát. Tzn. že Eli se konečně přes den vyspí, jak chce a pak jdeme na 15. h. pro Káju a zůstáváme venku. Z venku se vracíme před Večerníčkem. Dopoledne chodím s Eli na plavčo a na cvíčo a odpo má cvíčo a tanečky Kája. Jinak jsme hodně venku.
A jak vy?
Pa, pa a ozvěte se :o)
Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:31:56
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1746  [Dalších 1726 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.