| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6294  [Dalších 6234 >>]
Nadik1 78179
31.1.2011 17:34:28
Tak doufám, že všichni prvňáčci maj na vysvědčení 1.
Pokud tomu tak není, mamči nezoufejte, oni si je do konce roku vybojují.

My měli v pátek zápis. Tomášovi se u zápisu moc líbilo, proti loňsku ... maximální spokojenost. Věnovala se mu přímo paní učitelka, která ho bude mít. I ta se mu líbí, prý je hodná. Tak snad se začíná i těšit. Jen aby mu to vydrželo. :-)
Věra, Elinka a Tom 10852
30.1.2011 20:36:55
No a my už máme za sebou první půlrok a zítra přinese Elda vysvědčení. Vzhledem k tomu, že je to maličká šprtka /zatím/, tak čekáme jedničku. Nicméně už na začátku roku nám paní učitelka na třídní schůzce řekla, až nešílíme doma nad úkoly, že jim tu jedničku stejně dá a myslím si, že to spoustě rodičů ušetřilo vrásek a dětem šrámů na duši. Teď pravděpodobně trošku přitvrdí, ale nemyslím si, že to bude nějak dramatické pro všechny zúčastněné.
Eliška má také od února dovoleno cvičit, takže se moc těšíme na další dny.
Ještě aby tak vydrželo mrazivé počasí, šla bych na brusle :-)
Nadik1 78179
25.1.2011 20:36:17
Ahoj, tak já tedy nakukuju. Opět po čase. Po příspěvku jsem nakukovala opravdu denně, ale jaksi jsem byla stále sama.
U nás se stále věří, ale obávám se, že tomu už taky bude konec.
V pátek máme zápis do školy, tak jsem zvědavá jak to Tomča vezme. Stále říká, že do školy nechce, ale snad už to tak trochu bere jako, že mu stejně nic jiného nezbyde.
Věra, Elinka a Tom 10852
21.1.2011 9:51:55
... no škoda,že se tu nějak nesejdeme:-), já to vždycky jednou za čas zkusím, pak se pár dní koukám na odezvy a když vidím nic, tak si říkám, abych netrpěla samomluvou, což normálně trpím tady doma :-), tak toho radši nechám. A pak najednou takových příspěvků...
Naše Vánoce byly asi poslední, kdy se věřilo na Ježíška. Eliška sice prohlašovala, že to chápe, že některý dárky si dáváme sami, ale něco taky nosí Ježíšek, otázkou je, jestli i ta její víra není spíš přání. Tak jsem to měla taky. Nejdřív jsem si zoufale přála, aby opravdu existoval, neboť jsem rychle pochopila že v opačném případě nebudou splněny mé požadavky a pak už jsem jen tak hrála s rodiči hru na vánoce. Ale pořád je to hezký. I po tolika letech mě vánoce stále baví.
A jak jste to zvládli Vy?
Nadik1 78179
17.12.2010 18:47:21
Ahoj. Nejsem sice denně, ale zkusím se polepšit. Jinak jsem denně - večer na skypu.
Tomáš je sice dlouhán, ale hubeňour, vracení se mi taky příčilo, ale bohužel v dnešním světě .... znáte to. Prostě si nemůže nechat vše líbit. A že to berou jako kdyby si začal... upřímně, by mě to tak netrápilo, víc by mi vadilo, kdyby se jen nechal.~l~
Zápis nás čeká, doma stále stejný výsledek = do školy nechce. ~7~
Já měla doma děti minulý týden, chrchlaly a rýmovaly, tak jsem je stáhla, navíc i já jsem měla ATB. Tak jsme něco upekli, Tom vždy jen ze začátku, Danda (necelé 4r.) vydržela vždy až do konce a cukrovíčko dělá opravdu hezké. A ano, obě děti zatím na Ježíška věří a užívám si to, vím že za rok už to může být uplně jinak. A bojím se že u nás pak přestanou věřit oba najdenou, protože Tomík je taková slepičí prdelka a tohle si určitě jen pro sebe nenechá.~n~~7~~d~ Tak tajně doufám, že ještě rok, dva by Ježíšek ještě mohl být.
Emma78 8067
16.12.2010 8:13:53
Ahoj holky jdu pozdravit, dneska mám dovolenou a nechala jsem si Kačku doma ze školky budeme péct. Lenička trošku brblala, že musí do školy,ale aspoň půjde po obědě:-).
Renčo, my bojujeme s jednou slečnou ze třídy už od první třídy(jen upřesňuji,že Lenka už je ve druhé), ač je o hlavu menší a o rok starší, tak se od ní naše 140 cm Léňa taky už dočkala hodně žduchanců i kopanců a protože byla jako batole školená,aby nevracela(přeci jen byla mezi vrstevníkama vždycky velká), tak to občas těžce nese. Jinak jak jsem byla s naší pí.uč. v první třídě nadšená,tak ve druhé nastal zvrat(mají pořád tu stejnou) a její praktiky občas fakt nechápu, hodně učí děti na sebe žalovat a celkově je nějaká nervní(říkám si,že člověk nikdy neví,taky může mít doma problémy,fakt netuším), až jsem už porušila své pravidlo, že je paní učitelka pro dítě svatá a v pár případech jsem Léni řekla, že i paní učitelka se někdy necítí dobře a řekne něco co tak nemyslí.
Jinak už se těším od příštího čtvrtka na to víc jak týdenní volno,teď jen lítám práce,kroužky,dárky,pečení...
A holky věří Vaše děti ještě na Ježíška? Kačka 4 roky ještě samozřejmě ano,ale Lenička ta už někdy na jaře začala vést úvahy o tom, že je to nějaké divné a po nástupu do druhé třídy kdy přišla s přímým dotazem jsme to samozřejmě probrali a přiznali:-).
Tak Vám všem přeji hezký předvánoční čas a zase někdy.
Renca a 2 34362
15.12.2010 20:10:01
PS: vracení ve škole berou jako spoluúčast a jsme natom následně stejně jako ten kdo si začne :( :(
Renca a 2 34362
15.12.2010 20:08:44
Nadí ahoj!!!

Koukám jsem denně..jak se máte :)????

Blíží se Vám zápis do školy :)
Nadik1 78179
15.12.2010 13:01:21
Tak já se teda ukazuju ~y~, ale jinak asi nikde nikdo. ~d~

Sice jsem proti praní, ale občas už taky Tomovi řeknu ať se nedá a klidně to vrátí ~4~ ~f~.
Renca a 2 34362
9.12.2010 9:58:00
Ahojky všem, Nadíku, myslím, že mu odkla neublíží...

Jinak Daník nám ve škole dělá zatím jen a jen radost tak snad to tak vydrží..až teda na občasné zvláštní záznamy v notýsku :)

Jako nevhodné rvaní o přestávce ~6~ což bylo jen pošťuchovní, z družiny zase přišel s tampónem v nosu jelikož ho spolužák dvakrát bouchnul pěstí do nosu ~o~, si naněj zasedl..~o~

Ale jinak to je náš šikula...

Tak snad se tu zase někdo ukáže- :)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6294  [Dalších 6234 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.