| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 98975  [Dalších 98945 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Odpoledníček

6.10.2008 16:35:01
Ahojky!

Podle počtu příspěvků je vidět, že je venku hnusně.

Já jsem úplně hotovson. Celou sobotu jsem prospala, padla na mě nějaká šílená únava, včera Péťu chytil bolehlav, takové kraťoučké záchvatovité bolesti, ale asi to bolelo jak čert, tak jsem byla v pozoru celá nesvá. Dneska ráno Lenku do školky, domů, s Péťou k dr., protože ho hlava bolela furt, i když míň než včera. Pak domů na otočku, pro oběd do jídelny, pro úkoly do třídy, pro Lenku do školky a domů. A celé dopoledne v čoudu :o(.

Dr. na Péťovi nic nevykoumala. Prý teď řádí nějaká chřipka s velkými bolestmi hlavy, ale on nemá ani rýmu, nic. Vyptala se na kde co, ale nic vlastně nevymyslela. Dostal Algifen kapky na roztažení cév a že má být pár dnů v klidu, jenomže co jsme přijeli domů, tak hlava ani ťuk, takže jsem mu je vlastně ještě nedala a jestli bude dobrý i nadále, tak ani nedám. Fakt nevím, z čeho to mohl mít, teď tady řádí jak černá ruka.

Peníze ve štrozoku mě pobavily, tak já vás taky pobavím. Dneska mám každou ponožku jinou ~:-D. Ony jsou teda stejný typ, akorát jedna s růžovým nápisem a pruhy a druhá s červeným. Nějak to ráno v tom přítmí nebylo k rozeznání ~:-D. Ještě, že jsem se nikde nezouvala...

Samík mě taky dojal. Holky jdou zítra do školky zase spolu, mají focení s vánoční tématikou, tak jdeme do skříně štrachat, co si vezmou na sebe.
Fany&Honzík 12/05&Vítek 05/09 29691

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 16:34:22
Vendíku, pár kilometrů od Příbrami, cca čtyři.
Tak se rozhoupej a pojeď :-)

Já pak spočítám kapacitu, ještě se zeptám našich, oni totiž v létě předělávali dvě místnosti a kdyby už to bylo včetně nich, tak se min. ještě dvě rodinky vejdou - včetně postelí, děti počítám do cest. postýlek. Ještě je tam velké podkroví - takže pod kulečníkem na karimatkách místa nepočítaně :-)
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 16:19:53
Zigy neustále obdivuji, co ty ve svém stavu všechno zvládáš!!! Deset klobouků dolů!!!!!!!R^R^R^
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 16:18:57
Fanynko a kde máš chalupu?Že bych se přidala?

Bramíku kouknu na ty informace na ty klouby
Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 35565

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 16:11:05
Ahojky!

Koukám, že tady se řeší finanční kríze!! No my jsme naštěstí v klidu, byt zrovna koupen, umořena hypo a těch pár šušňů v bance my mě asi nepoložilo!!

Taurinko o spaní resp. nespaní vím svoje, Jéňa měl tyhle noční estrády už několikrát a trvalo to i několik měsíců v kuse a občas si to střihne i teď, naposledy dneska, ale to jsou už jen ojedinělé dny. Dokonce jsem to konzultovala na neurologii, ale pí. doktorka řekla, že je to v 90 % normální a více méně se s tím nedá nic, jen přetrpět. Že to prostě některé dětičky dělají, zvláště, když se zrovna něco nového učí atd. Ale je to na zabití!!!

Lindo dneska jsem si dala výlet do Jesenice! Samozřejmě, že jsem blbě změřila sokly na dlažbu a 12 jich chybělo, no naštěstí je měli ve skladu. Jesenice je tedy docela rušná, alespoň to centrum tam!

Jinak nic nového, běhám kolem bytu, vypadá to na stěhování koncem měsíce!



Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 16:07:27
... a s takovými vlivy musíš více či méně počítat.

Báři, termín superR^ Tak vidíš, aspoň něco co tě pozitivně naladilo~:-D
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 16:05:32
Fany super, další názor se hodí a chatička pro přespolní si myslím je taky naprosto úžasná nabídka!!!

Ad přezůvky, tuším, že to tu Kristy nepsala, já jsem zvyklá z Beckilandu, takže mě to ani nenapadlo, poté co jsem tam první návštěvu promrza bosky už jsem vždy vybavená.

Linduš - dneska se mnou krize viď!~:-D Myslím, že to Sámulka zvládnul super, je to velká změna, to dítě se s tím musí prostě poprat.

Renči, já to tu samozřejmě "zjednodušila" a psala z pohledu běžného vkladatele/spořitele, který si tam dá svých "pár" naspořených finančních porstředků, což je 80% obyvatelstva. Samozřejmě o vlivu na obchodování na akciových trzích apod se nemá smysl bavit, hlavně do toho rizika vstupuješ dobrovolně za účelem zisku,
Fany&Honzík 12/05&Vítek 05/09 29691

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 15:52:19
Ahoj holky, zdravím od kafíčka.

Tady toho tolik nového.
Nevím, jestli stihnu reagovat na všechno, ale hlavně vám musím napsat o Šnečkovi:

Naši se tam byli dneska podívat, na podrobném průzkumu, já s nima byla na telefonu, bavili se i s obsluhou. A závěr z mé strany - velikost v poho, prý moc hezké a čisté, obsluha milá - takže jsem PRO.
Tak to dám i do hlasování do deníčků.
Ještě technické info - nevím, jestli to tu Kristy už nepsala - je tam vstup bez bot - takže asi s sebou přezůvky pro děti i dospělé.

A naše chalupa je na ten víkend k dispozici. Sami tam budeme spát, tak budeme rádi, když tam nebudeme sami :-)

vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:59:54
Zuuz no samozřejmě, že jsem tu pláštěnku pak ustřihla!!A je to o moooc lepší:-))

Sakra hranolky bych si dala taky, zrovna jsem spořádala 4 křupavé chleby s Rio mare a pořád to není ono~;((~;(( Sakra to je ale fakt rozežranost, ve světě je hlad a já zvažuju, čím bych se dožrala!!!Joo Mcdonald manu by to mohlo slepit, navrch karamelová zmrzlina a kafe...~s~~s~~s~ srdce mi plesá při té představě, co ty Kimi?~;)

FAr kdybych já vybrala svůj účet, tak si banky ještě oddechnou, protože ten se jim fakt nevyplatí spravovat~:-D
Lindusa+ Samuel 15512

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:56:51
Kristy, maminka to musí brát s nadhledem, co mi zbývá - ale Sámule se vyspinkal, napapal - a te´d ze mě vydyndal pohádku na DVD- tak to snad bude dobrý :-)
No, uvidíme zítra!

Add bankovní panika- štve mě to - ale abych si vzala peníze domů, to nejsem blázen - a nikde nebudou peníze 100 % bezpečné - takže u nás panika není, doufám, že to dobře dopadne.
Potřebujeme co nejrychleji postavit ten barák, pak nám zbydou jen dluhy a budeme v klídku :-)

Add Šneček - jsem jednoznačně pro!!!! Ale dívat se mi nechce- to bude určo hezčí, děti budou spokojené - a o to jde, ne?
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 98975  [Dalších 98945 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.