hataika/97,02,08/ |
|
(21.10.2009 10:49:06) Domácí pekárnu mám rok a jsem moc spokojená.Přez počáteční obavy,abych nepořídila další ,,lapač prachu" musím přiznat,že je hodně využívaná.Mám pár favoritů,které peču opravdu často.Napíšete mi svoje oblíbené recepty,které se vám osvědčili a vaše rodina je miluje?
|
Inka | •
|
(21.10.2009 10:58:17) Na recepty chodím sem http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php Nejoblíbenější vyberu těžko, pořád zkouším nové. Vyzkoušela jsem jich přes stovku a všechny nám chutnaly.
|
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(21.10.2009 11:03:14) můj chlap říká že je pekárna na hovno, co jí máme tak není doma chleba, se vždycky sní hned teplý
často peču 018 z Dámy
|
|
Anadar |
|
(21.10.2009 12:11:31) U nás všichni milují kynuté knedlíky umísené pekárnou. Půl kila hrubé mouky,lžička měkkého tuku,1 vejce,čtvrt litru mléka,sůl a půl kostičky čerstvých kvasnic(ty rozdrobím do mouky) zpracuji programem těsto.Po vykynutí ručně zapracuji krájenou housku ,vytvořím knedlíky,nechám ještě dokynout a vařím 30 minut v páře v opravdu velkém hrnci.Jsou úžasné.
|
|
Ilca+Klárka02/05+Adam03/10 |
|
(21.10.2009 15:01:09) Šumava - 320 ml vody, 2 malé odm. soli, 2 velké odm. oleje, 1 velká odm. octa, 250 g chlebové mouky, 250g normální mouky, 2 malé odm. kmínu, 1 malá odm. sušeného droždí, 1 malá odm. cukru, lněné semínko podle oka
|
|
Jaanja + Vojtín + Olík |
|
(21.10.2009 15:21:38) Loupáčky od Kovářky odsud http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3493. Tohle těsto používám prakticky na cokoliv.. záviny, drobenkový koláče, skořicový šneky.. je univerzální a perfektní, z prekárny krásně jemný.
|
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(21.10.2009 16:17:39) Hodně dělám chleba podle receptu na rohlíky:
cca 270 ml mléka 50 g tuku (nebo 2 lžíce oleje) 1 a půl lžičky cukru 1 a půl lžičky soli žloutek (dávám celé vejce) 500 g mouky pytlík droždí
+ semínka třeba slunečnicová po pípnutí
Programy podle času: klasik, rychlý, sendvič, jakýkoliv
Chutná nám nejvíc.
|
Mysterious |
|
(22.10.2009 10:07:08) Jano, ty dáváš na 500 g mouky celý pytlík droždí? Nepřekyne ti to? Mně stačí jedna malá odměrka.
Jinak mě úplně dostal receptč. 488 z Dámy - makový závin, něco tak hebkého a nadýchaného jsem nikdy předtím z trouby nevytáhla, připadala jsem si jak superkuchařka. Dělala jsem ho pak i s tvarohem, ale to nebylo ono, tvaroh byl moc těžký a těsto uplácal.
|
gugu |
|
(24.10.2009 9:45:15) Zacinam s pekarnou. Jsem nadsena, ale mam maly problem. Myslim, ze v Recku, kde bydlim maji jine baleni kypriciho prasku. Mohly byste mi rict, prosim, kolik gramu ma ceske baleni kypriciho prasku. Dekuji
|
Mysterious |
|
(24.10.2009 14:39:26) PRDOPEČ - 13 gramů, sušené droždí - 7 gramů.
|
|
|
|
|
|