madlenka+2 |
|
(16.12.2009 12:02:33) Zná někdo recept na krém z Ledových kaštanů (čokoládová tyčinka), který by se dal použít do slepovaného cukroví? Koupila jsem ty tyčinky a nevěděla, že se tam má dát svařená šlahačka, mám strach, že s ní by se to rychle zkazilo. Zná někdo jiný recept s využitím těch Ledových kaštanů, co třeba s vařeným Salkem, to by mi asi hrozně chutnalo Ale ani krém ze Salka jsem nikdy nedělala. Děkuji za rady.
|
kvidinek |
|
(16.12.2009 12:26:56) Maminka dává tento krém do pařížských rohlíčků,ještě nikdy se nezkazily, ale také nevydržely až do ledna.
|
|
Haky + 2 větší děti |
|
(16.12.2009 12:28:11) A nestačilo by rozpustit ledové kaštany s kouskem ztuženého tuku v horké lázni a tím to cukroví slepit? Slepujeme podobně - jen místo led. kaštanů dávám čokoládu na vaření. Je to moc dobré, ale věřím, že s kaštany to bude lepší.
|
|
Magdina |
|
(16.12.2009 12:37:56) Krém se svařenou šlehačkou se nezkazí. dělám to tak každý rok a žádný problém. Jen se musí pak ta svařená šlhačka s kaštanama nechat do druhého dne v ledničce a pak teprve vyšlehat s máslem.
|
Kelyšová |
|
(16.12.2009 12:47:02) krém ze salka nebo pikaa je super a je jednoduchý a vydrží dlouho. Dvě hodiny vaříš plechovku salka, necháš zchladnout a ve šlehači necháš šlehat dvě změklá másla a do nich pomalu přidáváš to salko a je to hotový. Strašně dobře se s ním ozdobně stříká a jak ztuhne, tak drží tvar. Myslím, že když tam přidáš rozpuštěné kaštany, může to mít taky super chuť, ale nezkoušela jsem to.
|
adriM+M+N |
|
(26.12.2009 21:28:09) Recept je moc dobrý,já dělám i ten z pikaa je úžasný,akorát teda k jedné plechovce nám bohatě stačí 1 máslo,dokonce někdy dávám i 3/4 ať to nemám tolik máslové a drží to dobře.
|
Jahala. |
|
(26.12.2009 23:23:50) adriM a to pikao na krám taky vaříš?
|
|
|
|
|
|