Jana39 |
|
(26.12.2009 18:17:21) Prosím vás, poraďte mi. Mám kokosky, který né a né změknout. Zkoušela jsem do krabičky k nim přidat kousek jablíčka, jak přidávám k ostatnímu cukroví, ale marně. Mmch, při psaní názvu tématu mě málem ujelo předpředposlední písmenko a napsala jsem "t".... Takže prosím, nezaměnit název tématu Díky Jana
|
dajmab |
|
(26.12.2009 19:15:01) Teplotním šokem změknou - dej je do mrazu nebo do mrazáku, za den vytáhni, nech povolit a ochutnej. Jestli ani tohle nepomůže, tak snad zkus přesvědčit okolí, že právě tahle konzistence je ta pravá...
|
|
Denyna |
|
(26.12.2009 19:27:16) Teď už ti to nepomůže, ale třeba pro příště - já do nich přidávám tvaroh, pak jsou krásně měkké.
|
|
*Kate*+ dve holky 05+08 |
|
(26.12.2009 19:48:04) mam pocit, ze jak udelas sutroidni kokosky, tak kdyby ses rozkrajela, tak s tim nic moc neudelas jednou se mi povedlo to same a selhaly vsechny osvedcene rady proste jsem je pekla na moc nizkou teplotu a totalne je presusila....
|
|
adriM+M+N |
|
(26.12.2009 21:26:55) Řekla bych,že je důležité nenechat je ztvrdnout. Já ještě nikdy neudělala kokosky tvrdé, po upečení byly vždy měkkoučké,ale musela jsem je hned dát do mrazu (v ledničce tvrdnou) a po vytažení jsou úžasné. Ale pokud už byly v pokoj. teplotě více hodin tak ztvrdly také. Pokud jsou tvrdé už po upečení,tak bych změnila recept...
|
|
MÍŠA&FÍK |
|
(26.12.2009 22:07:58) Podle mě ztvrdlé kokosky už nezměknou...leda namočený v čaji.
|
|
Jana39 |
|
(26.12.2009 22:10:07) Holky díky moc, myslím si, že jsem je asi dělala dýl v troubě na slabší teplotu. Zkusím teplotní šok, pokud ani tohle nedopadne, tak skončej v koši. Díky
|
|
Insula |
|
(27.12.2009 9:23:15) Mě se vlovni stalo, že mi nezměkly mrchy vůbec. Přitom jsem s nimi nikdy probléma neměla. Pak jsem si zpomněla, že jsem do nich dala víc kokosu a to byla asi ta chyba. Jinak taky doporučuju na balkon a pak domů. Mělo by to pomoci.
|
lenka | •
|
(23.8.2010 20:02:19) jo, to je tím kokosem.
|
|
|
|