MishuI |
|
(5.6.2011 20:39:13) Mám ooooobří kotel vývaru,jdu pro radu.Dá se vývar zamrazit i s masem?Případně zeleninou?Nebo jen samotný?Díky moc
|
štěpánkaa |
|
(5.6.2011 21:08:20) mrazím to v umělohmotných krabičkách do mrazáku. Mám velikost na 2 nebo na 4 porce. Když zbydou nudle, tak i s nimi, ale ty jsou lepší čerstvé. Pak když odněkud přijedeme na poslední chvíli, tak to jen vytáhnu a ohřeju v mikrovlnce
|
|
20.6Reinkarnovanej Mickey11 |
|
(5.6.2011 21:09:07) Da, mam ho jeste pul mrazaku po matky hyperaktivnim zachvatu koncem dubna
|
|
Belatrix+A(10/09)+J(09/11) |
|
(5.6.2011 21:38:18) Já si mrazím částečně čistý vývar, abych pak měla třeba pod maso a nemusela používat nějaké masoxy apod. a mrazím i hotovou polívku s nakrájeným masem, zeleninou a nudlemi.
|
|
vera-bara | •
|
(5.6.2011 21:49:32) Vývar se zamrazit dá.I s masem,i se zeleninou.
|
|
angrešt |
|
(6.6.2011 6:50:09) Vývar před mražením cedím a zbavuju tuku. A redukuju ho cca na třetinu objemu. Jinak zabírá nesmyslně moc místa v mrazáku. Pokud mám neodolatelné puzení zmrazit i vyvařené maso, tak ho mrazím nakrájené a zvlášť.
Vývar mrazím částečně v plastových krabičkách do mrazáku, část si ho liju do pytlíčků na led, což vytvoří perfektní domácí dochucovací "bujonové kostky".
|
|
Suza007 |
|
(6.6.2011 11:04:36) Já mrazím obojí - samotný vývar i komplet polévku a bez problémů. Dávám buď do plastové misky nebo normálně do mrazícího sáčku.
|
|
|