| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Napařovací hrnec

 Celkem 10 názorů.
 majka,lucinka03 + Adélka11 


Téma: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 20:25:25)
Dobrý večer.
Chci se zeptat těch z Vás, kdo ho mají. Jaké je z něho jídlo, jaké má výhody, nevýhody, krom teda toho, že je v něm to jídlo připravováno zdravěji, dle mého možná i méně náročněji. Našla jsem spoustu receptů na MMB a vážně o jeho koupi uvažuji.
Moc děkuji.
 Anni&Annika 


Re: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 20:32:59)
nevim cim myslis naparovaci hrnec, ja mam hrnec od WMF na chrest. Je v men takova pevna sitka a dolu se jen dava voda a chrest se dela v pare....tak jestli myslis tohle, je z toho vyborna vsechna zelenina, neztraci barvu a je chutnejsi, stavnatejsi. Takze ja v tom osobne delam zeleninu~;)
 majka,lucinka03 + Adélka11 


Re: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 20:35:56)
Myslím tady ten:
http://www.panvicky.cz/gli-speciali-hrnec-naparovaci-20cm.html#zalozka-1
 Anni&Annika 


Re: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 20:38:39)
no tak tohle mam taky, ale v nerezu, pasuje mi to na ruzne hrnce....no, v tom spis ohrivam a kdyz delam neco, tak zas jen tu zeleninu...
 Ivuljenka 


Re: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 20:39:48)
aha,tak mám podobný.

No jen mě v něm moc nebaví vařit. Nejsem zvyklá.

Jídlo je z něj chutné,ale musíš počítat,že prostě není tak ochucené jako když vaříš normálně.

Mě třeba z něj chutnají brambory - jsou ale naprosto neslané - dosolit musíš na talíři což je zase jiná chuť. Manželovi ale absolutně nechutnají a odmítá je jíst.
Občas na něm udělám maso. Je šťavnaté.

Mě se třeba nechce dát do něj vařit vývar a nahoru brambory a maso,protože raději hodím kosti na vývar do papiňáku a mám za 45 min hotovo,než to dát do toho hrnce a vařit 1,5 hodiny ~;)

Využívám ho na vaření knedlíků, ohřívání knedlíků. Sem tam ty brambory a nějaká zelenina. Ale fakt se to u nás nějak moc nechytlo. Asi právě ze dvou důvodů - chuťově jiné, a někdy delší příprava než klasická
 IvanaJ 


Re: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 22:13:19)
brambory v parním hrnci dělám už je ani jinak nejíme a normálně je před pařením solím, posypu kmínem a není s tím naprosto žádný problém.

jinak zelenina, knedlíky v parním hrnci naprosto úžasný maso jsem ještě nezkoušela na to mám zase pomalý hrnec.~:-D
 angrešt 


Re: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 20:59:58)
V páře vařím ráda, ale rozhodně nemám v úmyslu si kvůli tomu pořizovat extra krám~;) Používám hrnec na těstoviny, kde dolů dám vodu se snítkami bylinek a do toho díratého hrnce příslušnou potravinu - maso, zeleninu. Pokud chci víc pater, tak na to postavím ještě klasický pařáček na nožičkách za 50Kč.
Jídlo v páře je moc dobré.
 majka,lucinka03 + Adélka11 


Re: Napařovací hrnec 

(7.11.2011 21:38:03)
Děkuju.
 Jája 
  • 

Re: Napařovací hrnec 

(8.11.2011 8:13:56)
Řekla bych, že je to jen jiná varianta parního hrnce. Mám, a když si vzpomenu, používám.
 Klariček+T(06/08)+N(04/13) 


Re: Napařovací hrnec 

(8.11.2011 15:28:32)
Ahojky,
tak mi mame tefal vitamine plus a varime v nem hodne. Zeleninu, brambory ale i maso. Musi se dobre ochutit a pak je naprosto paradni. Daji se v tom delat i ruzne smesi, kuskus, ryze. Take v nem delame ryby, jsou pak naprosto uzasny :-) A priprava rychla, vzdy mam max do pul hodky hotovo, podle toho, co delam :-)
Takze ja mohu doporucit.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.