majka,lucinka03 + Adélka11 |
|
(7.11.2011 20:25:25) Dobrý večer. Chci se zeptat těch z Vás, kdo ho mají. Jaké je z něho jídlo, jaké má výhody, nevýhody, krom teda toho, že je v něm to jídlo připravováno zdravěji, dle mého možná i méně náročněji. Našla jsem spoustu receptů na MMB a vážně o jeho koupi uvažuji. Moc děkuji.
|
Anni&Annika |
|
(7.11.2011 20:32:59) nevim cim myslis naparovaci hrnec, ja mam hrnec od WMF na chrest. Je v men takova pevna sitka a dolu se jen dava voda a chrest se dela v pare....tak jestli myslis tohle, je z toho vyborna vsechna zelenina, neztraci barvu a je chutnejsi, stavnatejsi. Takze ja v tom osobne delam zeleninu
|
majka,lucinka03 + Adélka11 |
|
(7.11.2011 20:35:56) Myslím tady ten: http://www.panvicky.cz/gli-speciali-hrnec-naparovaci-20cm.html#zalozka-1
|
Anni&Annika |
|
(7.11.2011 20:38:39) no tak tohle mam taky, ale v nerezu, pasuje mi to na ruzne hrnce....no, v tom spis ohrivam a kdyz delam neco, tak zas jen tu zeleninu...
|
|
Ivuljenka |
|
(7.11.2011 20:39:48) aha,tak mám podobný.
No jen mě v něm moc nebaví vařit. Nejsem zvyklá.
Jídlo je z něj chutné,ale musíš počítat,že prostě není tak ochucené jako když vaříš normálně.
Mě třeba z něj chutnají brambory - jsou ale naprosto neslané - dosolit musíš na talíři což je zase jiná chuť. Manželovi ale absolutně nechutnají a odmítá je jíst. Občas na něm udělám maso. Je šťavnaté.
Mě se třeba nechce dát do něj vařit vývar a nahoru brambory a maso,protože raději hodím kosti na vývar do papiňáku a mám za 45 min hotovo,než to dát do toho hrnce a vařit 1,5 hodiny
Využívám ho na vaření knedlíků, ohřívání knedlíků. Sem tam ty brambory a nějaká zelenina. Ale fakt se to u nás nějak moc nechytlo. Asi právě ze dvou důvodů - chuťově jiné, a někdy delší příprava než klasická
|
IvanaJ |
|
(7.11.2011 22:13:19) brambory v parním hrnci dělám už je ani jinak nejíme a normálně je před pařením solím, posypu kmínem a není s tím naprosto žádný problém.
jinak zelenina, knedlíky v parním hrnci naprosto úžasný maso jsem ještě nezkoušela na to mám zase pomalý hrnec.
|
|
|
|
|
angrešt |
|
(7.11.2011 20:59:58) V páře vařím ráda, ale rozhodně nemám v úmyslu si kvůli tomu pořizovat extra krám Používám hrnec na těstoviny, kde dolů dám vodu se snítkami bylinek a do toho díratého hrnce příslušnou potravinu - maso, zeleninu. Pokud chci víc pater, tak na to postavím ještě klasický pařáček na nožičkách za 50Kč. Jídlo v páře je moc dobré.
|
|
Jája | •
|
(8.11.2011 8:13:56) Řekla bych, že je to jen jiná varianta parního hrnce. Mám, a když si vzpomenu, používám.
|
Klariček+T(06/08)+N(04/13) |
|
(8.11.2011 15:28:32) Ahojky, tak mi mame tefal vitamine plus a varime v nem hodne. Zeleninu, brambory ale i maso. Musi se dobre ochutit a pak je naprosto paradni. Daji se v tom delat i ruzne smesi, kuskus, ryze. Take v nem delame ryby, jsou pak naprosto uzasny A priprava rychla, vzdy mam max do pul hodky hotovo, podle toho, co delam Takze ja mohu doporucit.
|
|
|
|