Nerfka+2 |
|
(3.3.2012 9:48:14) Ahoj hospodyňky, bylo mi do domácnosti dovoleno koupit si na narozeniny další krám a vzhledem k tomu, že jsem se docela dosti v poslední době přeorientovala na zdravou stravu, zaujaly mě tyto dva výrobky. Zajímá mě jestli někdo máte, jak často používáte, na co a co si myslíte, že třeba doma využiju více. Stravujeme se dosti "nudně", hranolky a smažené věci nejíme, ale na tom actifry mě zaujalo, že opeče mi maso na kostičky, kuličky z mletého masa, zeleninu apod. Normálně to dělám na pánvičce u které stojím a musím míchat a tuku dávám taky výrazně více. Na parním hrnci mě zase zaujala ta zelenina a ryby, které teda na pánvi dopadnou mnohdy všelijak.
Tak šup sem s nápadama a radama. U nás v rodině to nikdo nemá, tak jsem to nikdy neviděla v akci :)
|
Theodora.1 |
|
(3.3.2012 10:56:41) Mám parní hrnec, dělám tam jenom zeleninu - brokolice, mrkev, fazolky, květák... Výborné jsou na páře dělané brambory, dělám je tak vždycky, ikdyž z nich potom vyrábím kaši. Já mám taky vyhlídnutý nový krám do kuchyně, ten už napařovač má zabudovaný, tak pak to budu asi dělat v tom, ale Tefal je na tu zeleninu dobrý, mě se osvědčil.
|
|
Vr | •
|
(3.3.2012 18:57:26) koukni sem http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=12600
|
|
|