Jája a spol. |
|
(6.4.2012 9:55:53) Ahoj,
mám tu doslova horu převařeného a obaleného květáku a obávám se, že to nemáme šanci sníst. (a vypadal, že není moc velký )
Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti ? V jakém stavu to bude, když rozmrzne, dá se to pak ještě smažit nebo je to fakt nedobrý nápad?
Díky.
|
Merylin5 |
|
(6.4.2012 9:57:58) Já bych ho osmažila a pak zamrazila- s tím mám zkušenost, není samozřejmě jako čestvý, ale drží tvar a chuť. S neosmaženým bych měla trochu strach, jestli to bude pak ve stavu ke smažení.
|
|
angrešt |
|
(6.4.2012 9:58:20) Dá se zmrazit, pak smažit zmrzlý - nejdřív zprudka, aby se udělala kůrka, pak ztlumit a smažit pomaleji, aby se to propeklo - trvá to pochopitelně trochu déle než u čerstvého. Ale chce to menší kusy, ty velké se pak pořádně nepropečou uvnitř. A nenechávat v mrazáku dlouho, kazí se.
|
angrešt |
|
(6.4.2012 9:59:06) Jo, a samozřejmě je ho nutno předmrazit - na tácu s pečpapírem - pak teprv zmrzlý sesypat do krabičky. Jinak ho neoddělíš.
|
remus |
|
(6.4.2012 10:01:06) Jo, ttak to sjem chtěla dodat, je ho rozhodně lepší mrazit na tácu nebo prostě po kusech, nechat zmrznout a pak sesypat, ať to nepřimrzne k sobě. Mrazím tak i karbanátky
|
|
|
|
štěpánkaa |
|
(6.4.2012 12:20:04) zmrazila bych ho už osmažený. Po rozmražení bude trošku blátivý, ale dobrý
|
|
Aghi+Fík1/08+Ája6/09 |
|
(6.4.2012 18:38:46) Moje teta zamrazuje, květák lehce předsmaží, jen ho ponoří do friťáku a za chviličku vyndává a po vystydnutí zamrazuje. Je to super, když přijde nečekaná návštěva, pak je to hned hotové.
|
|
|