| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Jak zpracovat kopr?

 Celkem 17 názorů.
 Marie-Ellena 


Téma: Jak zpracovat kopr? 

(24.5.2012 22:47:10)
Urodilo se nám hodně kopru, milujeme koprovku, ale rádi bychom si jí dali i v zimě. Letos v zimě, když jsem kopr neměla, koupila jsem si sterilovaný v krámě a byl to takový hnus, že koprovka skončila v záchodové míse. Není nad koprovku z čersvého kopru. Myslím, že při zavaření má kopr víc chuť octa než kopru.
Nabízí se tedy varianta zmrazení, ale to mi koprem načichlo absolutně všechno v mrazáku.A koprové jahody fakt nejsou super~a~
Tak co s tím? Nemáte někdo nějakou vychytávku?
 Veverecka+Honzík09,Kubík12 


Re: Co s koprem? 

(24.5.2012 22:52:28)
Já mám kopr zamraženej ve skleničce od nutely a není to cítit vůbec a v kulajdě je výbornej~x~
 Cloe 


Re: Co s koprem? 

(24.5.2012 22:56:31)
Zamrazit. Neboj, nenacichne. Ja mrazim dost bylinek a ok.
 Liškodlak 


Re: Co s koprem? 

(24.5.2012 22:59:13)
Taky tak.
 Liškodlak 


Re: Co s koprem? 

(24.5.2012 23:00:20)
Mňam, mám chuť na cokoliv s koprem. Jogurt, kopr, okurka ~w~
 arantxa 


Re: Co s koprem? 

(24.5.2012 22:59:05)
Mrazím všechno koření v malých plast.krabičkách, takže nic nenačichne.
 *Hanka* & Lucinka 


Re: Co s koprem? 

(24.5.2012 23:17:11)
zabalím si nakrájenou dávku na jednu koprovku jako malé balíčky do alobalu nebo mikrotenového sáčku na uzlík a všechny balíčky pak dám do větší plastové krabičky s pevným víčkem nebo šroubovací sklenice a nikdy mi nic nenačichlo
 Jachtarka 


Re: Co s koprem? 

(24.5.2012 23:36:14)
Nakrájet, zamrazit do tvořítek na led, přiměřeně velkých , zalít vodou, do pytlíku a nic nesmrdí.
 Lída+2 


Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 5:42:50)
Ducatti tak sui uvařte ještě lososa s omáčkou z kopru~;) nebo ho zamíchaj do zakysanky s tím lososem jen na másle~;)

jinak kopr mrazíma nikdy nic nesmrdí. vždy v něčem co pevně těsní:-)
 Meta 


Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 6:17:57)
Mrazím nakrájený kopr v plastové krabičce, stejně jako petržel a pažitku a nic mi nenačichává.
 Evyk 


Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 7:58:17)
Do soli...najemno nakrájet a umačkat do skleničky spolu se solí. Zavíčkovat-vydrží.
Jen pak opatrně se solením hotového pokrmu.
 Jája 
  • 

Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 8:06:33)
Mrazím. Kopr, šnitlík. Dávám do plastových krabiček a pohoda.
 ss 
  • 

Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 9:18:55)
táta ho suší v sušičce a je spokojenej
 Tussi + 3 


Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 9:41:48)
Susim. V omacce je pak jako cerstvy~R^
 Tussi + 3 


Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 9:42:43)
Jo, a je nutne ho skladovat v nepruhlednych obalech, jinak zezloutne
 Mája+M(7/11) 


Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 12:39:42)
Normálně zmrazit, dám do plastového kelímku s uzávěrem a to celé zavážu do igelitového sáčku - ne kvůli zápachu, kopr není v mrazničce vůbec cítit ani bez toho igelitového sáčku (vyzkoušeno), ale spíš proto, aby se to neotevřelo a kopr se nevysypal, to by byl celkem průser. Ale zápachu se fakt neboj.
 Razivia 


Re: Co s koprem? 

(25.5.2012 12:39:53)
Mrazím. Nebála bych se, že od něj něco něco bude cítit, spíš aby kopr nevyčichl. Balím ho do fólie a pak do alobalu (alobal dobře udrží aroma).

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.