sarmi |
|
(9.12.2012 9:37:25) Ale fakt ta nejlepší, ne moc sladká, hladká, ne moc hustá ani řídká... na pařížské rohlíčky, které jsem si odtud včera opsala . Díky!
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(9.12.2012 10:01:07) Chceš recept? Rozpustit kvalitní čokoládu
A já se přidám s dotazem: rozpustila jsem bílou čokoládu, byla hustší, tak jsem si řekla, že ji nebudu ředit ztuženým tukem jako vždycky, ale dám tam zdravé máslo. Dala jsem trošku másla a poleva zhoustla do tuha! Tak sjem si řekla, že to naředím smetanou a po nalití smetany se to zdrclo! Nakonec jsem rozpustila druhou bílou čokoládu a trošičku tuku. Máslo se na to nesmí používat?
|
adelaide k. |
|
(9.12.2012 10:03:19) Evo, já vloni dělala bílou 3x, pokaždé se zdrcla, s máslem, s tukem, bez tuku.
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(9.12.2012 10:28:43) to naštve! Mě se pak s tukem tedy nezdrcla, naštěstí! Jinak by mě asi šlak trefil
|
|
|
anexa |
|
(9.12.2012 10:41:23) bílá mi dopadne vždy stejně, jako tmavou používám čokoládu na vaření, do ní dám máslo a mám vždy skvělou polevu
|
|
|
adelaide k. |
|
(9.12.2012 10:03:57) Sarmi, kvalitní čokoládu, opatrně rozpustit. Hodně lidí přísahá na ledové kaštany.
|
|
Beruška+J02A07T10 |
|
(9.12.2012 12:25:11) já kupuju v lídlu - má 56 procent kakaa, teď mají v akci za 19,90 200g je výborná, není tučná, k ní jen trošku omegy.. ne moc, fakt trochu a rohlíčky jsou jak vyšitý.. manmy..taky je budu dělat
|
|
Gora |
|
(9.12.2012 13:39:47) Já dělám vždycky z čokolády na Vaření Orion a trochou Omegy, a vždy je poleva perfektní.
|
|
daba+holčička |
|
(9.12.2012 15:37:53) já mám vyzkoušenou zaručenou - 1 čoko na vaření a 1 tyčinka kaštany, prostě rozpustit, zamíchat, je taková světlejší, měkčí, chuťově dobrá
|
raadka |
|
(9.12.2012 20:40:31) Rozpustím ve vodní lázni 1 kostku 100% tuku a přidám krabičku prosátého holands.kakaa, ne se sníženým obsahem tuku a cca 200 gr moučkového cukru, taky prosát.Poleva naprosto luxusní.Dělám i jako čokoládu do formiček.
|
|
|
|