Markéta s párkem | •
|
(15.2.2013 9:27:29) Doufám, že se nebudeš zlobit, když tvůj dotaz rozšířím.
Jak je to s různými druhy cukru? Jsou některé méně škodlivé? Je nějaký rozdíl pro tělo mezi řepným cukrem, třtinovým apod.? Máme doma jeden druh cukru (teď nevím, který typ to je), kterým je možné sladit čaj, při žaludečních potížích. Sladí o hodně míň, takže se ho musí dávat víc. Rozumím, že se asi nějak jinak vstřebává, ale zajímalo by mě, jestli to má třeba vliv na na tloustnutí.
|
...j.a.s... |
|
(15.2.2013 10:15:42) Markéto, Havlíček v těch dotazech zodpovídal, že je rozhodně lepší třtinový cukr než bílý, protože obsahuje i nějaké minerály a stopové prvky. A pak říkal, že když si po ránu člověk osladí čaj medem místo cukru, tak taky dobrý.
|
Markéta s párkem | •
|
(15.2.2013 12:06:37) Źe třtinový cukr obsahuje i minerální látky, to vím. Ale mně jde o ten cukr jako takový. ČIli když by se ten třtinový dokonale očistil, jestli je i tak v něčem pro tělo lepší.
|
|
|
|