| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Jak zpracovat nakládaný chřest v kyselém nálevu?

 Celkem 2 názorů.
 Boubí 


Téma: Jak zpracovat nakládaný chřest v kyselém nálevu? 

(7.1.2014 22:23:36)
Ahoj, mám dotaz - dostali jsme v rámci dárkového balíčku i sklenici nakládaného chřestu v kyselém nálevu. Včera jsem to otevřela, samotné to moc dobré není, je to kyselé skoro jako okurky, ale jinak mám chřest ráda, vařený, to je taková jemná chuť, ale toto nic moc. Část jsem dala na pizzu, se spoustou sýra to docela ušlo, ale ještě většina obsahu té sklínky zbývá. Jak by se to dalo využít? Nejlépe na běžné vaření pro rodinu, nějaké párty s vybranými pochutinami nemám v plánu pořádat. Omlouvám se, jestli je to nějaká delikatesa a já to neznám, ale fakt nevím, jak to zpracovat, vyhodit je to přece škoda.
Díky za tipy.
 Janina&2 


Re: Nakládaný chřest v kyselém nálevu 

(8.1.2014 0:45:19)
na kyselo nalozeny ho znam k jidlu v podstate tak jako kysele okurky - i by mel byt tak krupavy

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.