7.1.2014 22:23:36 Boubí
Jak zpracovat nakládaný chřest v kyselém nálevu?
Ahoj, mám dotaz - dostali jsme v rámci dárkového balíčku i sklenici nakládaného chřestu v kyselém nálevu. Včera jsem to otevřela, samotné to moc dobré není, je to kyselé skoro jako okurky, ale jinak mám chřest ráda, vařený, to je taková jemná chuť, ale toto nic moc. Část jsem dala na pizzu, se spoustou sýra to docela ušlo, ale ještě většina obsahu té sklínky zbývá. Jak by se to dalo využít? Nejlépe na běžné vaření pro rodinu, nějaké párty s vybranými pochutinami nemám v plánu pořádat. Omlouvám se, jestli je to nějaká delikatesa a já to neznám, ale fakt nevím, jak to zpracovat, vyhodit je to přece škoda.
Díky za tipy.
Odpovědět