lela, rosa, niki |
|
(8.10.2014 11:50:30) Dobry den,
nemate prosim tip na opravdu neprilnavou, kvalitni a cenove rozumnou panev, ktera vydrzi i par let? Naposledy jsem kupovala v Albertu za body, takovou tu geen neco a nikdy vice, strasne to chyta. Potrebuji na omelety, vajicka, palecinky..Diky za pripadne tipy!
|
Fren |
|
(8.10.2014 11:58:53) já nemám problém s obyč.teflonovu,taky z alberta,tenkrát stála snad 80,-Kč a mám ji několik let,palačinky,smažené-vše v pohodě.Neznamená,že když je něco drahé,že to musí být kvalitní-nebude tedy chyba spíš v kuchařce? Zrovna tak dělám někdy palačinky i bramboráky na obyč.smaltované pánvi,kterou mám už 26 let,taky bez problém a s minim.množstvím oleje.
|
|
Litevská...krychle |
|
(8.10.2014 12:02:21) ahoj, poradím jinak...
nesnáším teflon a podobné materiály, protože jim nevěřím. smažím na nerezové pánvi tímto způsobem: rozpálím olej a až se na něm začnou dělat čáry - prostě je vidět, že už se může smažit, tak ho vyliju a dál už jen natírám silikonovým štětcem třeba před každou palačinkou. funguje to jako vrstva na vrstvě. ta nová tenoučká plave na té první, takže se to nepřipaluje.
|
Mandara |
|
(8.10.2014 12:06:08) Kup si jakoukoliv keramickou pánev, tam nic nepřipálíš ani kdyby jsi pod ní zažehla hranici Před časem jsem dvě dostala a jsem z nich úplně nadšená, nic lepšího v kuchyni jsem snad ještě neměla
|
LendysK |
|
(8.10.2014 14:00:16) Souhlas, keramická pánev je úžasný vynález. Tam se nepřipálí opravdu nic. Mám ji už dva roky a pořád jako nová.
|
|
|
|
JaninkaS. |
|
(8.10.2014 15:18:46) Od tefalu - naprosta spokojenost. Mam palacinkovou a pak asi 28 cm a vystacim s nimi na vse.
|
|
|