Saša 2/98 |
|
(24.3.2015 5:42:20) Prosím o radu čím naplnit slaný štrůdl a sýrovou roládu pro vegetariány.... aby to bylo chutné a pokud možno i vizuálně zajímavé
|
Epepe |
|
(24.3.2015 7:48:38) Moje sestra dělá svému vegetariánovi závin "co dům dal". Posledně tam byla, myslím, rajčata, žampiony, nakládaná paprika a sýr (normální, ale dá s určitě dát i veganský). Plus vejce, ale to asi každý vegetarián nejí.
|
|
Ropucha + 2 |
|
(24.3.2015 8:00:26) Osvědčená klasika: špenát, žampiony, česnek, sýr.
|
|
RachelGreen |
|
(24.3.2015 8:01:39) Teď jsem zrovna dosnídala slaný štrůdl.
Dala jsem tam:
Podušené žampiony na cibulce, modrý sýr. Byl moc dobrej. Běžně dávám i vlašské ořechy a jarní cibulku nebo petrželku.
|
|
magrata1 |
|
(24.3.2015 8:02:30) sýrová roláda- rozválený sýr potřu pomazánkou z lučiny, pomaz. másla a česneku- dost pikantní. Na jeden konec naskládám řadu hroznů, manga, pomela nebo jiného výrazného ovoce (jabka ne) a zamotám tak, že je ovoce uprostřed. Dobrá je i se špenátem. Nebo míchaná vajíčka, vychladlých vmíchám trochu hožčice, cibulku najemno nakrájenou a petrželovou nať.
|
|
Vanka |
|
(24.3.2015 9:39:43) No znám asi zvláštní sortu vegetariánů, ale ti co jim občas musím vařit to mají o dost složitější. Např. by nevzali do pusy průmyslově vyráběné lístkové těsto. Jednak kvůli velkému obsahu ztuženého oleje a jednak oni moc nemusí hladkou mouku. Né že by byla živočišná, ale ti co se zajímají o stravu ji většinou moc nejí. Takže maximálně vyrobit těsto doma.
No a vegetarián většinou nejí sýry. A to ani lučinu. Jsou z mléka a mléko je z krávy. A navíc, většinou je to tak, že vegetarián vyznává to, že dospělý člověk mléko nepotřebuje. Když už tak pije jen v zakysané formě.
|
ronniev |
|
(24.3.2015 10:16:58) Tak takový vegetarián by si u mě musel vařit sám...
|
|
Půlka psa |
|
(24.3.2015 12:53:04) Nepleteš si vegetariána s veganem?
|
|
Marcela a 3 |
|
(24.3.2015 20:22:17) No pro někoho takového bych teda chtěla vařit...
|
|
|
|