Černá kronika |
|
(27.11.2015 13:11:31) Maso koupené od menšího řezníka z řeznictví. Denně má závoz z jatek, kolikrát jde rovnou do novýho zboží. Právě tak i dneska. Pěkný maso, ale než jsem ho donesla domů, už pustilo trochu vody. Vykostěná kotleta vcelku. Nakrájela jsem jí doma na plátky a než jsem začala solit, zase pustilo trochu vody na talíř. Teď přírodně dělám na pánvi, děsně to prská a maso má kolem sebe hodně sraženiny. Je to normální nebo je možný, že na jatkách cosi s masem provádějí, aby bylo těžší? Jak se to pozná?
|
Ivka3 |
|
(27.11.2015 13:37:46) tak píše, že než maso nasolila, pustilo vodu... Kroniko netuším, jak to poznat, ale v dnešní době už nevěřím ani malým kdysi ověřených řezníkům...mockrát jsem se už spálila.
|
Černá kronika |
|
(27.11.2015 13:45:42) Jo, právě, mám deset plátků. Než jsem došla k solení toho desátého, tak bylo pod ním na talíři už celkem dost vody. No jo, asi je to fakt jedno, jestli maso z Polska ze supermarketu nebo od malýho řezníka. Ten původ může být podobný.
|
kachna_ |
|
(27.11.2015 15:04:48) hele já myslím, že spíš než napíchaný vodou by mohlo být rozmražené (což samozřejmě nesmí být)
|
|
|
|
|