libik |
|
(18.2.2020 23:28:17) Tak jsem vytvořila jakési zeleninové rizoto a začínám to své chudě trochu litovat, děkuji za odkazy
|
Filip Tesař |
|
(20.2.2020 11:50:30) Libíku, omlouvám se, že opět vnucuju ten svůj Balkán, ale uvědomil jsem si, že na Balkáně se při vaření hodně používá zelenina a maj tam i docela dost bezmasejch jídel, zkus někde sehnat:
Nostalgická kuchařka (https://www.databazeknih.cz/knihy/nostalgicka-kucharka-54996, též starší vydání: https://www.databazeknih.cz/knihy/jugoslavska-kuchyne-78919) Balkánská kuchyně (https://www.databazeknih.cz/knihy/balkanska-kuchyne-125363) Balkánská kuchyně (https://www.databazeknih.cz/knihy/balkanska-kuchyne-243308)
Nejvíc je tam masitejch jídel, ale je tam i výběr bezmasejch vařenejch plus samozřejmě saláty.
Při tý příležitosti mě napadá, zařaďte kvalitní olivovej olej, případně vinnej, občas ho dělaj i český vinaři. Nejenže jsou zdravý, ale i výborně ochutěj.
|
|
Rodinová |
|
(20.2.2020 14:38:39) Taodvedle, jaka motivace vas k veganstvi privedla?
|
|
|